Linda Leen 13. bildēsLīdz pat nākamā gada sākumam konceptlielveikalā Galleria Riga, Dzirnavu ielā 67, 5. stāvā būs skatāma un klausāma Lindas Leen un kolumbiešu fotogrāfa Camilo Echeverri Audioizstāde DIVI. Audioizstādē skatītāji varēs ne tikai apskatīt kolumbiešu fotogrāfa Camilo darbus, bet arī iejusties katrā no tiem ar mūzikas palīdzību. Katrai no bildēm tika piemeklēta viena no Lindas Leen labāko duetu albumā DIVI iekļautajām dziesmām.

13 dziesmas 13 fotogrāfijās = fotostāsts DIVI: divu radošu personību kopdarbs vienas dienas garumā. Viena diena, lai pastāstītu stāstu par diviem: par mākslinieku un mūziku, par cilvēku un dabu, par divu cilvēku attiecībām. Camilo Echeverri pieredze, strādajot ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Levi's, Wrangler, Leonisa, J&J, ļauj viegli ieraudzīt sievieti un izstāstīt viņas stāstu par divatu.

Fotostāsts DIVI tika iemūžināta arī kustīgās bildēs.

Video iekļautas dziesmas no Lindas Leen labāko duetu albuma: DIVI. 2000-2010.

Ekskluzīvo komplektu - Lindas Leen labāko duetu albumu DIVI CD formātā un fotogrāmatu ar Camilo Echeverri bildēm var iegādāties u/v Stockmann, grāmatnīcā GLOBUSS Galeria RIGA, Jāņa Rozes grāmatnīcās, mūzikas veikalā Random un citos veikalos.

Linda Leen labāko dziesmu koncerts jau nākamā gada sākumā, Arēna Rīga, 14. februārī.

Biļetes: www.bilesuserviss.lv