Sandra Kaņepe MājasPiektdien, 17. decembrī, plkst. 18:00 veikalā - radošajā darbnīcā "Baba", Baznīcas ielā 37, tiks atklāta Sandras Kaņepes fotoizstāde "Mājās". Ekspozīcijas centrālā tēma ir mājas, mājīgums, būšana savā mīļākajā vietā, kur var ļauties sapņiem. Ekspozīcija veidota kā privātā telpa, kā dzīvojamā istaba, kurā neuzkrītoši iekļaujas fotogrāfijas. Autore fotogrāfijas papildinājusi ar telpiskas instalācijas elementiem, kuri rada mājīgu gaisotni.

Izstādē apskatāmas divpadsmit fotogrāfijas - pilsētvides ainavas, klusās dabas un portreti. Fotogrāfijas radītas digitālajā tehnikā, daļa drukāta uz audekla.

Sandra Kaņepe ir piedalījusies izstādēs kopā ar fotogrāfu un mūziķi Robertu Vidzidski - Jūrmalas pasaku mājā "Undīne" (2007) un Studentu klubā (2009). Sandras fotogrāfijas bija apskatāmas arī Latvijas - ASV studentu sadarbības izstādē "Divas valstis - divi skatījumi", kas bija apskatāma gan Ārzemju mākslas muzjā, gan Laktvijas Kultūras koledžā, kā arī Vašingtonā, Latvijas vēstniecībā ASV.

 

Izstāde būs apskatāma no 17. līdz 31. decembrim. Veikals - radošā darbnīca "Baba Jaga" atrodas Rīgā, Baznīcas ielā 37, darba dienās atvērts no 11:00 - 18:00, sestdienās no 12:00 - 16:00, svētdienās slēgts.