Armēnija. Starp divām pasaulēm25. novembrī plkst. 21.30 folkklubā "Ala" ar mūziķu "Nepilngadīgā Anna" piedalīšanos tiks atklāta foto izstāde, kas veltīta Armēnijai un tās kultūrai- "Armēnija. Starp divām pasaulēm". Fotogrāfi Kaspars Jelaiskis un Viktorija Eksta attēlojuši gūtos iespaidus dzīvojot , ceļojot un strādājot Eiropas brīvprātīgo darbu Armēnijā, ieskatoties politiskajās, sociālajās un ekonomiskajās problēmās.

Izstādes mērķis ir informēt sabiedrību par Armēnijas tautas kultūru, tradīcijām, dzīvesveidu, aktualizēt Eiropas brīvprātīgā darba iespējas jauniešu vidū, kā arī veicināt latviešu un armēņu tautu sadraudzību. Apvienojot fotogrāfiju ar mūziku tiks panākts audiovizuāls, multikulturāls vēstījums, informējot un aktualizējot pilsoniskās piederības, ētikas un morāles, kā arī ekonomiskās situācijas problemātiku skatītājos.

Grupa "Nepilngadīgā Anna" ir jau ieguvusi zināmu klausītāju loku un atzinību, pateicoties vienreizējam skanējumam, aktuālam un pārdomātam vēstījumam, kā arī jāizceļ grupas harizmātiskais tēls visā kopumā, kas paliek klausītāju atmiņās. Mūziķi kopā spēlē gadu, lai gan pirms tam darbojušies citos projektos. Šobrīd tiek strādāts pie jauna materiāla- drīzumā gaidāms grupas jaunais albums. "Nepilngadīgā Anna" savu mūziku dēvē par radikāli noskaņotu indie simfofolku- pret sevi un visiem citiem. Grupu iespējams noklausīties http://www.draugiem.lv/nepilngadigaanna .

Izstāde būs aplūkojama līdz 3. decembrim folkklubā "Ala" Smilšu ielā 16, www.folkklubs.lv.