Jānis KonansPar godu Latvijas valsts svētkiem tirdzniecības centrā "Šokolāde" Siguldā no 18. līdz 30.novembrim apskatāma fotogrāfa Jāņa Konona foto portretu izstāde "Sudraba maliņa".

Izstādes "Sudraba maliņa" galvenais vēstījums ir cerība un cilvēcība. Izstādes ietvaros apskatāmi autora 2009. un 2010. gadā tapušie portreti no visas Latvijas. Izstādē atainoti pārsvarā vecāku gadu gājuma nejauši sastapti cilvēki, kuri, neskatoties uz savu vecumu un nebūšanām valstī, spējuši saglabāt sirsnīgu skatu uz dzīvi un labestību.

"Ikviens cilvēks ir stāsts, un ikvienam mākonim ir sudraba maliņa. Es tveru dzīvesstāstus, kam piemīt sudraba mirdzums," par fotogrāfijās izspēlēto tēmu saka fotogrāfs Jānis Konons.

Jānis Konons ar fotogrāfiju nodarbojas jau aptuveni 10 gadus. Piedalījies vairākās grupu izstādēs: FotoAkadēmijas 5 gadu jubilejas labāko darbu izstādē "Dzīve ir brīnums", Eiropas Komisijas programmas "Youth in Action" organizētās starptautiskās izstādēs, Delfi foto konkursa "Pavasaris Latvijā 2010" labāko darbu izstādē (ar fotogrāfiju "Klemenss", kas apskatāma izstādē, iegūta pirmā vieta kategorijā "Cilvēks").

Adrese: TC "Šokolāde", Sigulda, Strēlnieku iela 2.

Papildinformācija par autoru: www.janiskonons.lv