PicTreat.comNe visiem ir profesionāli fotoaparāti, perfekti gluda āda, dārgas fotoprogrammas ar ko veikt pēcapstrādi, tādēļ šī varētu būt lieliska alternatīva daudziem uzlabot savas fotogrāfijas, ko ievietot sociālajos tīklos, piemēram, draugiem.lv. Tik pat labi šo sistēmu var izmantot arī profesionālie fotogrāfi, kam nav daudz laika piņķerīgi strādāt ar Photoshop vai tamlīdzīgām programmām.

Iespējams daudziem nepatiks PicTreat.com, jo sistēma visu izdara automātiski vienā piegājienā un netiek dota iespēja kaut ko koriģēt manuāli. Programma pati atpazīst seju un veic korekcijas kā uzskata par nepieciešamu. Melnbaltajās bildēs vispār neko īpašu nesaprot un bildē izmaina tikai kontrastu (vismaz tāda sajūta bija pēc ielādētās bildes apstrādes). Tomēr, ja jums uz sejas ir defekti, pinnes, vai vēlaties tikt vaļā no sarkanajām acīm, tad šī programma varētu būt labs palīgs.

Tāpat tiek teikts, ka reģistrācija nav vajadzīga un viss ir bez maksas, tomēr, ja gribēsiet bildes saņemt lielākā izmērā, tad nāksies reģistrēties.

PicTreat.com var izmantot arī iPhone, ko var iegādāties App Store interneta veikalā.

Labāk paši izmēģiniet šo programmu no mājas lapas www.pictreat.com un tad izdariet secinājumus vai tā jums būs noderīga vai nē.