FotoAkadēmija rīko par tradīciju kļuvušo ikgadējo izstādi un aicina interesentus piedalīties. Šogad izstādes tēma ir "Nākotnē" un darbu atlasi veiks FotoAkadēmijas žūrija, kura sastāv no pazīstamiem Latvijas fotogrāfiem un fotomākslas pasniedzējiem - Jāņa Deinata, Oļega Zernova, Māra Kundziņa, Daiņa Matisona, Andreja Saļikova u.c. Izstāde notiks tirdzniecības centrā "Mols".

Lai piedalītos izstādē, nepieciešams:
- līdz 19. februārim iesniegt ne vairāk kā 3 darbus dalībai izstādē,
krāsainus vai melnbaltus, A4 formatā, par izstādes tēmu (katra dalībnieka izpratnē);
- atcerēties, ka, ja iesniedzat vairāk kā 3 darbus vai iesniedzat tos pēc 19.februāra, darbi žūrijai netiek nodoti;
- jābūt gatavam/-ai izdrukāt fotogrāfiju vai fotogrāfijas, kuras paredzētas izstādei, 60cm x 90cm formātā, ierāmēt un iesniegt līdz 10.martam gadījumā, ja darbs(-i) tiks atlasīt(-i) izstādei.

Atlases rezultāti būs zināmi 2011. gada 24. februārī. Visi dalībnieki par rezultātiem tiks informēti pa e-pastu. Darbus var iesniegt FotoAkadēmijā Dzirnavu ielā 20, darba dienās no 11:00 līdz 21:00.

Izstāde bus aplūkojama marta beigās t/c "Mols".

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Plašāka informācija par kursu programmu, ilgumu un cenu ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv.