LKFA fotoizstāde "Sākums" Ropažu Kultūras centrāRopažu Kultūras un izglītības centrā no 08.februāra līdz 4.martam būs skatāma Latvijas Kāzu Fotogrāfu Asociācijas kolektīvā izstāde "Sākums". Ar šo izstādi Latvijas Kāzu fotogrāfu Asociācija prezentēja sevi 2009.gada nogalē pēc organizācijas dibināšanas. Piesakot sevi sabiedrībai un pārējai fotogrāfisko organizāciju saimei.

Šoreiz, izstādes saturs ir nedaudz mainīts un apskatei tiek piedāvāti gan redzēti, gan neredzēti darbi no tādiem labi pazīstamiem kāzu fotogrāfiem, kā Anna Gaļējeva, Linda Ratuta, Dmitrijs Mokejevs, Iveta Krieva, Aiga Rēdmane, Uģis Grantiņs, Imants Urtāns, Oskars Briedis, Artūrs Romanovskis un Andrejs Zavadskis.

Izstādē tiks eksponētas ap divdesmit lielformāta kāzu fotogrāfijas ar katram autoram raksturīgo sniegumu. Interesenti un atbalstītāji tiek aicināti uz izstādes atklāšanu 8.februārī pl.18:00 Ropažu Kultūras un Izglītības centrā, Sporta ielā 2/k.2.

Izstādes kurators: LKFA prezidents Dmitrijs Mokejevs
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
tālrunis: 29155631