Izstādes Urbānā renesanse titulbilde foto Aiga RēdmaneMākslas un mūzikas galerijā-kafejnīcā "DAD cafe", Miera ielā 17 atklāta modes fotogrāfiju izstāde "Urbānā renesanse", ko veidojusi dizainere Sarmīte Ostaņeviča sadarbībā ar fotogrāfi Aigu Rēdmani. Izstāde apskatāma līdz 21. janvārim.

Londonā un Rīgas modes nedēļā izrādītās izstādes "Urbānā renesanse" turpinājums apskatāms radošajā mākslas un mūzikas galerijā-kafejnīcā "DAD cafe". Fotogrāfijas papildina modes dizaineres Sarmītes Ostaņevičas trešo kolekciju ar nosaukumu "Urbānā renesanse", kuras iedvesmas avots ir renesanses laika māksla, skaistuma ideāli apvienojumā ar mūsdienu pilsētas stilu.

Fotogrāfe Aiga Rēdmane izstādes darbu tapšanā izmantojusi stikla un audumu atspīdumus, lai pastiprinātu attēlu dūmakaino un sapņaino noskaņu. Atspīdumi rada gaismu spēles, paplašina telpu un turpina kustību, tai pašā laikā mainot tās virzienu.

Izstāde tapusi sadarbībā ar modeļu aģentūrām Dandy un Vacatio, kā arī stilisti Aiju Ūdentiņu.
Mākslas darbus ir iespējams arī iegādāties.

"DAD cafe" durvis vērusi pagājušā gada vasarā un nu jau kļuvusi par rīdzinieku iemīļotu "māksliniecisko viesistabu" Miera ielas republikā. Galerijā-kafejnīcā regulāri notiek jauno gleznotāju un fotomākslinieku, tostarp Sandas Undzēnas, Līgas Līgates, Justīnes Lūces, Andreja Granta audzēkņu, izstādes. Neatņemams "viesistabas" elements ir arī dzīvās mūzikas koncerti, gan vietējo un ārvalstu džeza mākslinieku izpildījumā, gan kamermūzikas un "sirdsdziesmu" vakari. Kafejnīca piedāvā mājīgus gardumus un telpas gan mazākam, gan lielākam svinētāju pulkam. Sapņaini Ziemassvētku pasakas mirkļi Mierielā!

Kontaktinformācija:
Aiga Rēdmane, fotogrāfe
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mob.tālr.: 26332626
www.aigaredmane.com

DAD cafe
Miera iela 17, Rīga
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Tālr: 67374470
www.dadcafe.lv

Urbānā renesanse foto Aiga Rēdmane