HEALFISH projekts. Foto: Mikko Koivurinta.No 10.oktobra līdz 23.oktobrim Latvijas Universitātē (Raiņa bulvārī 19) būs apskatāma fotogrāfiju izstāde "Eiropa manā reģionā: kas paveikts par ES naudu?".

Centrālā Baltijas jūras reģiona INTERREG IV A programma 2007.-2013.gadam no 10.oktobra līdz 30.oktobrim rīko fotogrāfiju izstādi Helsinkos, Marienhamnā, Rīgā, Stokholmā un Tallinā. Izstāde "Eiropa manā reģionā: kas paveikts par ES naudu?" atspoguļo Centrālā Baltijas jūras reģiona cilvēku dzīvi un labumus, ko projektu īstenotājiem sniegusi Eiropas Savienība. Fotogrāfiju izstāde tiek rīkota devīto Eiropas reģionu un pilsētu dienu OPEN DAYS 2011, kas noris 10.-13.oktobrī Briselē, ietvaros.

Rīgas apmeklētājiem izstāde apskatāma Latvijas Universitātes telpās (Raiņa bulvāris 19) no 10.oktobra līdz 23.oktobrim. 10.oktobrī no pulksten 11:00 līdz 18:00 esiet laipni aicināti piedalīties fotogrāfiju izstādes atklāšanā un draudzīgā gaisotnē, baudot kafiju vai tēju, tikties ar pārstāvjiem no programmas sekretariāta!

Vairāk informācijas par programmu un izstādi www.centralbaltic.eu.