FotoAkadēmijaEXvelvets telpās Blaumaņa ielā 5A, 29. maijā 18:00 tiks atklāta fotogrāfa Andreja Saļikova FotoAkadēmijas audzēkņu foto darbu izstāde.

Fotogrāfija ir veids, kā fiksēt realitāti. Tā ataino skaisto un neglīto, šokējošo un mierpilno, ikdienišķo un neparasto...visu, ko cilvēkam ir iespēja un vēlme ieraudzīt. Katrs šīs izstādes fotogrāfiju autors, ar savu izstādē apskatāmo darbu palīdzību, interesentiem atklāj savu personīgo realitāti.

 

Savukārt, Andrejs Saļikovs par fotogrāfiju saka, ka "ar tās palīdzību Jūs mācāties ne tikai skatīties, bet arī redzēt, ievērot, priecāties par gaismas niansēm, redzēt atšķirīgo katrā koka lapā. Un darat to ar prieku. Tā palīdz atklāt un parādīt savas iekšējās pasaules bagātību."

Fotografēšanas prasmi izstādes autori apguvuši FotoAkadēmijā pasniedzēja un fotogrāfa Andreja Saļikova vadībā. Izstāde būs apskatāma līdz 2009. gada jūnija beigām bārā-restorānā EXvelvets Blaumaņa ielā 5A, Rīgā.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. FotoAkadēmijas klientiem bezmaksas autostāvvieta. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.