TC "Origo" centrālajā zālē no 31.augusta līdz 20.septembrim būs skatāma foto ziņu aģentūras f64 fotogrāfiju izstāde "Mēs ar viņām lepojamies!", kas veltīta Latvijas sieviešu basketbola izlases gaitām Eiropas Basketbola čempionāta 2009 ietvaros.

Latvijas sporta almanahos šo vajadzētu minēt kā "sieviešu basketbola gadu". Nevar noliegt, ka kopš TTT slavas laikiem, sieviešu basketbols Latvijā nebija piedzīvojis tik nedalītu fanu mīlestību, tik milzīgu mediju uzmanību un arī nesis tādas uzvaras. Šoreiz nav runa tikai par 2009.gada Eiropas basketbola čempionātu, bet gan sieviešu basketbolu kopumā.

"Šī izstāde ir tapusi, jo vēlamies dalīties ar emocijām un patiesiem, nesamākslotiem īsta sporta mirkļiem; vēlamies atsvaidzināt atmiņā nesen notikušo sporta pasākumu un vēlreiz pārdzīvot to, ko vārdos ietērpt, šķiet, vienīgās varētu pašas šo fotoattēlu varones. Šeit nu viņas ir - mūsu meitenes - vienā no Latvijas sieviešu basketbola vēstures spilgtākajiem mirkļiem!" stāsta foto ziņu aģentūras f64 vadītājs Jānis Šķieris.

Šodien Latvijas sieviešu basketbola izlase ir ne tikai slavas, bet arī savas varēšanas zenītā! Mūsu acu priekšā ir saliedēta komanda - ar šā gada Eiropas čempionāta labāko spēlētāju Aneti Jēkabsoni-Žogotu, jauno Latvijas izlases zvaigzni Guntu Baško un profesionālo treneri Ainaru Zvirgzdiņu. Komanda, kura profesionāli "izgriež pogas" kā spēcīgākajām Eiropas komandām, tā arī Latvijas vīriešu basketbola izlasei!

Foto ziņu aģentūra f64 ir lielākā foto ziņu aģentūra Latvijā. Politika, izklaide, kultūra, bizness un, protams, arī sports ir tēmas, kuras ir aģentūras pamatnodarbošanās interešu lokā.