FotoAkadēmija un Galerija Zazī piedalīsies Baltijas foto un video izstādē „Riga Photo Show 2012". Izstāde norisināsies no 2012. gada 9. novembra līdz 11. novembrim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

"Riga Photo Show" ir projekts tiem, kam foto un video ir darbs, aizraušanās vai nepieciešamība. Izstādē vienuviet varēs apskatīt foto un video tehnikas jaunumus, uzzināt par foto apmācības iespējām un fotogrāfijas un fototehnikas attīstības tendencēm Baltijā un pasaulē, smelties iedvesmu un informāciju, kā arī iegādāties foto un video tehniku par īpaši izdevīgām izstādes cenām. Paralēli izstādei visas trīs dienas notiks atzītu foto un video meistaru un speciālistu vadīti semināri un meistarklases gan profesionāļiem, gan iesācējiem.

Izstādes ietvaros FotoAkadēmija piedāvā noklausīties dažādus seminārus bezmaksas:

• Māra Kundziņa semināru "Fotogrāfiskais skatījums" sestdien, 10. novembrī no 11:00 līdz 13:00.

• Māra Kundziņa semināru "Makrofotogrāfija" svētdien 11. novembrī no 11:00 līdz 13:00 13:00 līdz 14:30.

• Rolanda Laķa semināru "Kā izveidot filmu ar viedtālruni" svētdien 11. novembrī no 13:00 līdz 14:30.

Izstādes ietvaros FotoAkadēmija piedāvās 20% atlaidi apmācībai reģistrējoties kursiem. Tāpat galerijas Zazī piedāvātajām mākslas fotogrāfijām izstādes laikā tiks piemērota 20%atlaide.

Tāpat visiem izstādes dalībniekiem būs iespējams piedalīties FotoAkadēmijas rīkotajā foto konkursā par izstādes norisi. Darbi tiks vērtēti divās kategorijās "Labākā melnbaltā fotogrāfija" un "Labākā krāsainā fotogrāfija". Žūrijas sastāvā būs fotogrāfi Gatis Rozenfelds, Māris Kundziņš un Dainis Matisons. Darbi jānosūta elektroniski uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 11. novembra 13:00. Rezultāti tiks paziņoti 16:30. Labākā darba autors balvā no FotoAkadēmijas saņems bezmaksas kursu pēc izvēles.

Uz tikšanos FotoAkadēmijas un galerijas Zazī stendā izstādē!