Ata Ieviņa fotoizstādeNo 13. novembra Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, apskatāma Ata Ieviņa fotoizstāde Literārā dzīve no septiņdesmitajiem līdz deviņdesmitajiem. Izstāde atvērta līdz 2016. gada 11. janvārim.
Fotomākslinieks Atis Ieviņš savā radošajā mūžā ticies ar daudziem radošās inteliģences pārstāvjiem, viņa arhīvā ir Latvijā pazīstamu literātu, mākslinieku, mūziķu fotogrāfijas. Daļa no šī unikālā fotomateriāla glabājas Ojāra Vācieša muzeja krājumā.
Atis Ieviņš ir fotografējis Ojāru Vācieti, ciemojies pie viņa Pārdaugavā, 1983. gadā kopā ar dzejnieku veidojis vidi, lai pēc tam taptu atvērums žurnālā "Liesma". Tie ir īpaši kadri, pēdējais Ojāra Vācieša dzīves gads. Fotoattēli no šī izdevuma redzami izstādē.
Fotoizstādē aplūkojamie literāti ir Ojāra Vācieša līdzgaitnieki, viņi veidojuši latviešu kultūras ainavu 20. gadsimta 70.–90. gados.
Fotoattēlu kompozīcija veidota digitālās kolāžas tehnikā, izmantojot dokumentālus materiālus.
Tuvāka informācija pa tālruni 67619905 vai e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.