Nevienam nav noslēpums - patlaban darbs ir zelta vērtē un ieņem arvien nozīmīgāku vietu mūsu dzīvēs. Taču tikpat svarīgi kā pelnīt naudu ir arī nezaudēt darba entuziasmu! Kā izveidot un uzturēt patīkamu darba vidi?

Varbūt Tev ir darba galds ar atraktīviem aksesuāriem, kas pozitīvi uzlādē visas darba dienas garumā? Varbūt tu smelies idejas kādā īpašā mūzikā, ko klausies darba laikā? Bet varbūt tev pietiek ar našku trauciņu, lai laba darba diena būtu garantēta?

Nofotografē savu darba galdu, darba vidi vai atsevišķus darba instrumentus, kas padara tavu darba dienu labāku un pozitīvāku! Neaizmirsti minēt arī savu profesiju! Fotogrāfijas un īsu aprakstu sūti līdz 25.janvārim uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas konkursa sadaļā un foto galerijā. Uzvarētāju noteiks portāla apmeklētāji, balsojot ar "īkšķīšiem". Visaugstāk vērtētās fotogrāfijas autors saņems balvu - 50 Ls.

Citu iesūtītās fotogrāfijas skaties šeit!