FotoAkadēmija gaidot gada nogales svētkus izsludina fotogrāfiju konkursu "Ikdienas dzīve un svētki".
Līdz 2011. gada 31. decembrim, visi tiek aicināti iesūtīt fotogrāfijas, kurās tiek atspoguļota ikdienas dzīve vai svētku svinēšana - smiekli, asaras, darbi un nedarbi, ikdienas norises vai svētku svinēšana. Parādīsim arī kontrastus starp ikdienu un svētkiem.

Konkursā drīkst piedalīties ikviens interesents. Konkursa tēmas "Ikdienas un dzīve un svētki" atspoguļojums tiek atstāts katra autora personīgajā izpratnē. Iesūtītās fotogrāfijas izvērtēs žūrija, kuras sastāvā būs 3 fotogrāfi FotoAkadēmijas pasniedzēji. Interesantākās fotogrāfijas tiks publicētas FotoAkadēmijas mājas lapā. Labākajam darbam balvā dāvanu karte no FotoAkadēmijas.

Lai piedalītos konkursā, nepieciešams:
- līdz 2011. gada 31. decembrim iesniegt darbus elektroniski atsūtot tos uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
- katrs dalībnieks drīkst iesniegt ne vairāk kā 3 fotogrāfijas
Konkursa rezultāti būs zināmi 2012. gada 10. janvārī un tiks publicēti FotoAkadēmijas mājas lapā. Visi dalībnieki par rezultātiem tiks informēti pa elektronisko pastu.

Plašāka informācija ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv.