apollo foto konkurssTurpmākos trīs mēnešus portāls "Apollo" atkal piedāvās fotoakciju "No notikuma vietas". Akcija notiks sadarbībā ar interneta veikalu "Datori.lv". Akcijas laikā lasītājiem būs iespēja iesaistīties portāla satura veidošanā un informēt sabiedrību par aktuāliem notikumiem. Kā jau ierasts - viss, kas jādara, jāiesūta portālam fotoreportāža no kāda notikuma vietas un īss tā apraksts.

Notikumam jābūt iemūžinātam vismaz trīs fotogrāfijās. Nav svarīgi, ko esi nobildējis - kādu nejēdzību, avāriju, noziegumu vai citu, iespējams, labāku notikumu - mēs to parādīsim arī citiem. Galvenais, lai būtu sajūta, ka tā ir ievērības cienīga ziņa un par to jāzina arī citiem lasītājiem.

Akcija šoreiz notiks nedaudz neierasti: uzvarētājs konkursā būs jebkurš lasītājs, kurš būs iesūtījis fotoattēlus, un "Apollo" redakcijā lems, ka tā ir vērā ņemama fotoreportāža.

Balvas iegūs 10 visbiežāk apmeklēto fotoreportāžu autori, savukārt vēl pieci konkursa dalībnieki iegūs veicināšanas balvas. 10 konkursa uzvarētāji iegūs dāvanu karti 20 latu vērtībā no internetveikala "Datori.lv".