Fotokonkurss "EHR Ģimenes diena" - lieliska iespēja iegūt titulu "Saticīgākā ģimene" un laimēt balvas!
15. maijā jau sešpadsmito reizi pēc kārtas visās pasaules valstīs atzīmēs Starptautisko ģimenes dienu. Kā zināms - ģimene ir laimes atslēga, tādēļ Latvijas ģimenes var būt gandarītas, ka šo dienu atzīmē arvien plašāk, un, lai vairotu šo prieku, arī mēs, European Hit Radio, iestājamies par to, lai Latvijā augtu stipras, veselas un mīļas ģimenes!

Arī Tev, European Hit Radio klausītāj, ir iespēja parādīt citiem cik mīļa, saticīga un sirsnīga ir tieši Tava ģimene. Raksturo katru no ģimenes locekļiem vienā teikumā, pievienojot novēlējumu visai ģimenei, un, kopā ar foto, sūti pa e - pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi "EHR Ģimenes diena!" līdz 17. maijam! No 18. līdz 31. maijam fotogrāfijas kopā ar aprakstu tiks izvietotas balsošanā mājas lapā www.europeanhitradio.com. Fināla balsojums norisināsies no 01. jūnija līdz 07. jūnijam, kur tiks izvietotas 10 labākās fotogrāfijas no iepriekšējām kārtām. Lai noteiktu 3 konkursa uzvarētājus, par saticīgāko ģimeni balsos klausītāji, European Hit Radio žūrija, kā arī konkursa ģenerālsponsors - Rūpēs par Tevi - Garnier.
Konkursa uzvarētāji un rezultāti tiks paziņoti 8. jūnijā. 3 saticīgākajām ģimenēm lieliskas balvas - produktu grozs no Garnier, kā arī omulīgas vakariņas restorānā "CATS".

Arī 3 balsotāji netiks aizmirsti, jo katrs saņems iegūs dāvanu karti no sporta un aptūtas kompleksa "Ķeizarmežs" 20,00 Ls vērtībā.