radio nabaPar godu Universitātes Radio „Naba" 7.dzimšanas dienai tiek izsludināts jauns foto konkurss. Konkursanti darbus varēs iesniegt līdz 2009.gada 28.septembrim. Šī gada konkursa tēma - "Ēters".

Ēters ir kā telpa, kurā mīt kāds vēstījums, piemēram, radio ēterā dzīvo ziņas, mūzika, raidījumi. Ēters var tikt salīdzināts ar skatuvi, no kuras runā aktieris un kurai tiek mainītas dekorācijas atkarībā no lugas, režisora un mākslinieka vēlmēm. Iztēlei robežu nav!

Konkursam jāiesniedz viena vai divas fotogrāfijas (20 x 30 cm) un CD ar darbu digitālajām kopijām (formāts - TIFF, attēla izšķirtspējai jābūt 300 dpi, attēla garākajai malai - vismaz 30 cm), kā arī CV (noteikti jānorāda dzimšanas gads, nodarbošanās un kontaktinformācija (e-pasta adrese un tālruņa numurs)) radio "NABA" birojā Aspazijas bulvārī 5, Rīga, LV-1050.

Iesniegtajām fotogrāfijām noteikti jānorāda nosaukums. Vēlams pievienot fotogrāfiju tehnisko aprakstu (ar kādu fotoaparātu bildēts, vai ir veikta pēcapstrāde u. tml.).

Žūrija darbus vērtēs pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti šī gada 12.oktobrī.

Žūrijas 25 izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā foto izstādē "7x7". Plānots, ka izstādes darbi vispirms tiks izvietoti kinoteātrī "Rīga", pēc tam Latvijas Kultūras akadēmijā, Latvijas Mākslas akadēmijā un Latvijas Universitātes centrālajā ēkā Raiņa bulv. 19.

Pieci labākie autori iegūs balvas no radio "NABA", žurnāla "Foto Kvartāls" un "Epson" u.c.

Pēc konkursa un izstādes noslēguma piecu godalgoto autoru darbi tiks izplatīti kā "BadDog" atklātnes.