mans dārzs krāsāsTuvojoties jubilejas Latvijas Stādu parādei, kas norisināsies š. g. 3.–4. maijā Siguldā, Svētku laukumā, Stādu audzētāju biedrība (SAB) sadarbībā ar sociālo vietni www.draugiem.lv. izsludina fotokonkursu "Mans dārzs krāsās".

Fotokonkursa mērķis ir parādīt to, cik skaisti var būt Latvijas dārzi. Fotokonkurss "Mans dārzs krāsās" norisināsies sociālajā portālā www.draugiem.lv/staduparade. Tajā var piedalīties ikviens reģistrēts portāla draugiem.lv lietotājs, no 1. februāra līdz 10. aprīlim iesūtot fotogrāfiju, kurā redzams viņa veidots dārzs vai dārza fragments. Fotokonkursa dalībniekiem ir iespēja ne tikai citiem atklāt sava dārza burvību, bet arī iegūt balvas, kas lieti noderēs dārza veidošanā.

Par konkursā iesūtītajām fotogrāfijām varēs balsot, un trīs no konkursa uzvarētājiem saņems balvas no Stādu audzētāju biedrības biedriem un konkursa atbalstītājiem – viena no pasaulē vadošajiem dārza piederumu ražotājiem - Fiskars un tehnikas ražotāja - Husqvarna Latvija, bet desmit labākās fotogrāfijas tiks izstādītas 10. Latvijas Stādu parādē šā gada 3. un 4. maijā Siguldā.

Balvas tiks pasniegtas vairākās nominācijās – balsojuma uzvarētājs, konkursa organizatoru izvēlētais uzvarētājs un Husqvarna Latvija speciālbalva. Fotokonkursa uzvarētāji tika paziņoti 3. maijā, Siguldā 10. Latvijas Stādu parādes laikā.