WnSoft PicturesToExe Deluxe 5.6Vai vēlaties izveidot iespaidīgu slīdrādi (Slide Show) saviem draugiem vai klientiem? Ja ir tāda nepieciešamība, tad viens no risinājumiem ir WnSoft PicturesToExe Deluxe 5.6, kas ir rīks iespaidīgu slīdrāžu izveidei. To var veidot kā exe failus (izpildāms kā programma) un ekrānsaudzētāja (.SCR – screenserver) formātā, HD video, DVD video diskā vai iPhone video. Tāpat ir iespēja eksportēt izveidotās slīdrādes uz YouTube un Vimeo.

Vienmēr var parādīt fotogrāfijas tāpat, bet reizēm gribās to visu nodemonstrēt tādā kā prezentācijā, kopā ar mūziku, animāciju un komentāriem. Tas radīs daudz labāku iespaidu nekā vienkārši fotogrāfijas. Lai to visu ērti varētu sagatavot, tad labi var noderēt PicturesToExe Deluxe 5.6 jaunā programma. Vēl tagad būs iespējams strādāt ar 3D efektiem, pludināšanu, pārejām, ftālummaiņu un pietuvinot attēlu parādīt tā kvalitāti. Vēl interesanti, ka prezentāciju var nokodēt ar paroli vai laika limitu. Piemēram, nosūtat klientam prezentāciju izvērtēt, kur ir minētas cenas, kas spēkā līdz tam un tam datumam. Līdz ar šo datumu tā prezentācija vairs nepalaidīsies, ja tik gadījumā viņu viltīgi neapmānīsiet/nesaulauzīsiet.

PicturesToExe Deluxe 5.6 strādā uz Windows 2000/XP/Vista un tai nepieciešams 250 MB RAM un DirectX 9 vai augstāks. Deluxe versijas licence maksā 75 USD. Visi reģistrētie lietotāji saņem programmas atjauninājumus un 2 gadu bezmaksas atjaunināšanas iespēju VideoBuilder (programma DVD video disku ierakstīšanai).

Papildus informāciju meklējiet izstrādātāju mājas lapā wnsoft.com/apr.