Canon prezentē jaunu programmatūras risinājumu klāstu fotogrāfiju drukāšanai, kas palīdz lietotājiem organizēt un izdrukāt spilgtākos fotomirkļus vai izpaust savas radošās spējas ar PIXMA printeri. Šajā jaunajā klāstā ietilpst Facebook lietojumprogramma, kas ļauj izdrukāt skaistas fotogrāfijas tieši no albumiem, kamēr jaunā My Image Garden platforma apvieno visu Canon PIXMA printeriem pieejamo programmatūru vienotā, ērti lietojamā saskarnē.

Print Your Days

Canon ir izstrādājis jaunu Facebook lietojumprogrammu Print Your Days [1], kas ļauj parocīgi uzlabot un izdrukāt fotogrāfijas tieši no šīs vietnes bez papildu programmatūras izmantošanas. Facebook vietnē pieejamā tiešsaistes lietojumprogramma piedāvā rīkus, kas ļauj automātiski izvēlēties fotogrāfiju izvietojumu un izdrukāt unikālas kolāžas ar līdz pat pieciem fotoattēliem vienā lappusē. Tā arī piedāvā dažādas stila un apstrādes iespējas, tai skaitā rāmjus, malu apgriešanu, parakstu pievienošanu pie attēliem, kā arī krāsainus efektus, piemēram, sēpiju, kas piešķir attēliem veclaicīgu izskatu. Kolāžai var izvēlēties kādu no 24 krāsainiem fona attēliem, sākot no atraktīviem punktiem vai svītrām, līdz dabiskiem elementiem kā zāle vai koks, kas padara fotogrāfiju izdrukas vēl radošākas.

Ar Print Your Days var izdrukāt arī draugu augšupielādētās Facebook bildes [2], ļaujot brīvdienu, jubileju un citu īpašu notikumu fotogrāfijas apskatīt un parādīt citiem gan drukātā veidā, gan tiešsaistē. Uzreiz pēc laišanas klajā Print Your Days lietojumprogramma būs pieejama angļu valodā.

My Image Garden

Jaunā PIXMA My Image Garden printeru programmatūra ļauj parocīgi orientēties Canon drukāšanas un skenēšanas programmās. My Image Garden [3], kas pieejama visiem PIXMA printeriem no 2010.gada rudens, ir universāla platforma, kas apvieno visu Canon PIXMA printeriem šobrīd pieejamo programmatūru vienā vienkārši lietojamā saskarnē. Starp tās jaunajām papildu funkcijām var minēt automātisko ieteikšanu, kas atrod datorā saglabātos attēlus un kā slīdrādi uz darbvirsmas attēlo, iespējams, sen aizmirstas fotogrāfijas. Attēlus var apstrādāt un izdrukāt ar My Image Garden palīdzību. Automātiskā izkārtojuma funkcija atpazīst attēlus ar šķirošanas tehnoloģijas palīdzību un automātiski iesaka optimālāko izvietojumu drukai. Seju atpazīšanas programmatūra atpazīst fotogrāfijās esošās sejas un automātiski sagrupē attēlus, ļaujot vieglāk atrast konkrētu draugu vai ģimenes locekļu attēlus. My Image Garden programmatūra lietotājiem būs pieejama jūlija beigās.

Jaunas iespējas un lietotāja pieredze ar CREATIVE PARK PREMIUM

Canon jaunā My Image Garden programmatūra piedāvā

CREATIVE PARK PREMIUM [4]– Canon bezmaksas kartiņu, dāvanu, kalendāru un citu dizaina elementu lejupielādes resursu. Tajā ir pieejami ekskluzīvi pasaulē pazīstamu fotogrāfu un mākslinieku veidoti attēli un mākslas darbi, piemēram, Lācis Padingtons, Trusītis Pēterītis un Ērika Karla "Ļoti izsalkušais kāpurs".

CREATIVE PARK PREMIUM tagad ir papildināts ar jaunu, vienkārši lietojamu fotoattēlu izvēles procesu, kas ļauj attēlot, lejupielādēt un izdrukāt fotogrāfijas vienotā lietotāja saskarnē.

Jaunajā CREATIVE PARK PREMIUM versijā ir iekļauts arī aizraujošs jauns saturs, piemēram, skaistas fotogrāfijas un dāvanu šabloni no National Geographic, ko var izmantot kalendāru izgatavošanai. Tajā ietilpst arī NASA piedāvāti šabloni trīsdimensiju kosmosa kuģu modeļu izgatavošanai.


[1] Lietojumprogramma ir saderīga tikai ar Windows 7 un Vista, un tās instalēšanai nepieciešama Silverlight 5 vai jaunāka versija. Ja tā nav instalēta, lietotājs tiks pāradresēts uz Microsoft lejupielāžu vietni, kur var lejupielādēt un instalēt Silverlight 5.

[2] Ar nosacījumu, ka Facebook draugi jau ir devuši atļauju piekļūt viņu fotogrāfijām.

[3] Saderīga ar Windows un Mac operētājsistēmām.

[4] Pieejams tikai ar oriģinālajām Canon tintēm Canon PIXMA printeros.