FotoAkadēmija aicina uz radošu tikšanos ar Maskavas fotogrāfi Margaritu Fedinu. Tikšanās notiks FotoAkadēmijā ceturtdien, 19. augustā, no 18:30 līdz 20:30. Margarita stāstīs par interjera un arhitektūras fotogrāfijas noslēpumiem, parādīs savus darbus un atbildēs uz klausītāju jautājumiem.

Margarita Fedina - profesionāla fotogrāfe, Krievijas Fotomākslinieku savienības locekle. Darbu galvenie virzieni: pilsētas ainava, arhitektūra un interjers, melnbaltais portrets. Pasniedz arhitektūras fotografēšanas pamatus Klasiskās fotogrāfijas Akadēmijā (Maskava). „Šehteļa fotovakaru" autore un vadītāja S.T. Koņenkova muzejā Maskavā. Fotogrāfiju autore divām lielām grāmatām - albūmiem par Maskavas arhitektu Fjodoru Šehteli, tāpat autore fotogrāfijām, kuras publicētas arhitektūras un vēstures žurnālos. Daudzu fotokonkursu (to skaitā arī arhitektūras) uzvarētāja un laureāte. Organizēja vairākas personālās izstādes.

Tikšanās tēmas: kas ir arhitektūras fotogrāfija un kāda ir tās atšķirība no ceļojumu fotogrāfijas un pilsētas ainavas? Klasiskā arhitektūras fotogrāfija (publikācijām grāmatās, žurnālos, reklāmā) - piemēri no vēsturisko ēku un mūsdienu interjera fotogrāfijām. Darbs ar projektiem (priekšmeta izpēte, maršruta sastādīšana). Sagatavošanās fotografēšanai. Kreatīvā pieeja arhitektūras fotogrāfijai - kāpēc tā vajadzīga? Mākslas kolekcijas. Visas tēmas tiks ilustrētas ar autores fotogrāfijām

Dalība, iepriekš reģistrējoties FotoAkadēmijā, ir bezmaksas! Vietu skaits ierobežots! Pieteikties iespējams pa e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Plašāka informācija FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv