Diana Pasaules Tūre ietvaros radošā telpa "Tasty" ir sarūpējusi dažādas radošās darbnīcas - šoreiz par un ap Diānu. Lai visiem interesentiem būtu iespēja piedalīties darbnīcās, tās tiek dublētas.

Darbnīca Iepazīsti Diānu.
Sestdiena, 28.augusts plkst. 13:00
Trešdiena, 8.septembris plkst. 18:00

Ja ar lomogrāfiju Tu saskaries pirmo reizi, tad šī darbnīca pavisam noteikti ir piemērota Tev:
tā ir Tava iespēja iepazīt plastikas fotokameru Diānu un fotogrāfēšanu
ar 120 formāta filmiņu!
Pirmajā daļā Tu tiksi iepazīstināts ar Diana kameru un plašo Diana aksesuāru klāstu, kā arī ar kameras funkcijām un iespējām. Pēc tam seko praktiskā daļa - Tu saņemsi savu Dianu, ielādēsi pirmo filmiņu un varēsi doties ielās fotogrāfēt! Katram dalībniekiem būs arī neliels foto-uzdevums.

Darbnīca Ilgās ekspozīcijas un gleznošana ar gaismu.
Pirmdiena, 6.septembris plkst. 20:00
Trešdiena, 15.septembris plkst. 20:00

Lai gan foto-filmiņa mīl saules gaismu, ar to ir iespējams fotografēt visa veida apstākļos! Šajā darbnīcā Tev būs iespēja iemācīties fotografēt tos skaistos kadrus, kuros gaisma - vai tā ir laternu vai mašīnu gabarītu gaisma, vai lukturītis - dzīvo savu dzīvi, rada noskaņu un reizē ir gan objekts, gan darbarīks.

Darbnīca Kadrs uz kadra
Sestdiena, 11.septembris plkst. 13:00
Pirmdiena, 13.septembris plkst. 18:00

Šajā darbnīca Tu iepazīsies ar kadru pārklāšanas tehniku, tās veidiem un iespējam fotogrāfējot ar filmiņu. Talkā nāks Diana kamera un arī viens lielisks lomogrāfijas aksesuārs - Splitzer, kas palīdzēs Tev veidot superīgas ekspozīcijas: ne tikai dubultās, bet arī trīskāršās un multi.

Katras darbnīcas dalības maksa 7 Ls, tajā iekļauta - Diana+ kameras īre, 120 formāta filmiņa, tās attīstīšana, skenēšana, fotogrāfiju druka, darbnīcai nepieciešamie papildmateriāli.
Darbnīcas laikā dalībniekam būs nepieciešams atstāt ķīlu 20 Ls( ja Diana kamera tiks īrēta). Pēc kameras atgriešanas ķīlas nauda tiek atgriezta.

Lai pieteiktos darbnīcai, uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. jāsūta - Vārds Uzvārds, telefona numurs, darbnīcas nosaukums un datums.
Pieteikšanās vēstulē arī jānorāda vai Dalībniekam būs sava Diana kamera, vai tā tiks īrēta.

Dalības maksa tiek maksāta iepriekš - ar bankas pārskaitījumu, vai ienesot naudu noteiktos laikos Galerijā "Tasty".
Ķīlas naudu Dalībnieks atstāj tikai darbnīcas laikā.
Visu darbnīcu starta un finiša vieta ir Galerija "Tasty", Rīga, Martas iela 1.