1.

Piedavājam Jums fotokursus Rīgā!

Pēc kursu apgūves Jūs spēsiet tieši fotografēt, nevis vienkarši izmantot savas zinašanas.

Jūs esat apnikuši bezrezultāti terēt savu laiku un naudu nekvalificētiem fotokursiem?

Mūsdienīgas foto skola "FOTOMASTER" - ir tieši tas, kas Jūs meklējat. Iestātoties mūsu draudzīgā kolektīvā Jūs ekonomējat savu laiku un naudu. Programmas, ko mēs Jums piedavājam, sastadīja Jeļena Pančeva - pieprasīta fotogrāfe un vienīga sieviete pasniedzēja Rīgā ar atbilstošo izglitību.

Programmas veidoti pēc autormetodikas un ir licencētas.

Mūsdienīga pieieja un visaugstākā izglītības pakāpe par viszemāko cenu. Mēs garantēam saprotamo izglītību Jums saprotāmā valodā. Audzēkņiem ir privāta grupa internetā, kur mēs ievietojam savus darbus un sniedzam informāciju. Pēc kursu apgūves Jūs tiekāt parkluba "FOTOMASTER" dalībnieku ar iespēju piedalīties izstādēs un kopīgos projektos.

Ar kursu programmām, cenām, audzekņu darbiem un mūsu jautru foto-dzīvi var iepazīties mūsu mājās lapā. Nodarbības notiek Rīgas centrā, Lačpleša ielā 52/54.

Apmaksi var veikt skaidrā naudā, vai arī ar pārskaitījmu, par visu kursu uzreiz vai daļās.

Pēc kursa apgūves Jūs saņēmsiet sertifikātu.

Nāciet - nenožēlosiet!

Kurss "Mākslinieciskās fotogrāfijas pamati", 10 nodarbības (20 stundas), Cena - 150.00 Ls (60 Ls menesī)

Kurss "Fotografēšana studijā", 10 nodarbības (20 stundas), Cena - 200.00 Ls

Kurss "Mākslinieciskā fotogrāfija", 10 nodarbības (20 stundas), Cena 200.00 Ls

Nodarbības notiek Rīgas centrā, Lačpleša ielā 52/54. Dienas un vakara grupas. Pēc kursa apgūves Jūs saņēmsiet sertifikātu.

2.

Pasniedzēja - Jeļena Pančeva (www.pancheva.lv)

Fotokursi Rīgā. Aicinām Jus apgūt kursu iesacējiem "Mākslinieciskās fotogrāfijas pamati". Jūsu ērtībai tiek piedavātas dienas, vakara un brīvdienu grupas.

Tuvākās grupas:

Vakara grupa no 22. februāra (otrdienās no 18:30 līdz 20:30).

Kursi ilgst 2,5 mēneši. Cena 150 Ls(60 Ls menesī). Skola atrodas Rīgas centrā, Lačpleša ielā 52/54. nodarbības notiek lieliski aprīkotās ēkās.

Programma ir ļoti piesatinātā. Praktika jau no otrās nodarbības. Zināšanas ir garantētas. Vairāk par kursu, audzēkņu darbus un mūsu jautru foto dzīvi var apskatīties mūsu mājas lapā.

Audzēkņiem ir privāta grupa internetā, kur mēs ievietojam savus darbus, sniedzam informāciju, analīzējam nodarbības un gatavojam darbus izstādēm, kur arī Jūs varēsiet piedalīties.

Visas praktiskās nodarbības pēc apmacības pabeigšanas ir bezmaksas.

Ja Jūs vēl nenolēmjat kādu fotokameru nopirkt, pirmājā lekcijā Jums precīzi un profesionāli paskaidros par fototehniku un Jūs varēsiet apdomīgi nopirk fotokameru.

Programma ir licencēta, pēc kursa apgūves Jūs saņēmsiet sertifikātu.

3.

Pasniedzējs - Leonīds Tugaļevs.

Autorakurs Tugaļeva Leonīda (fotomakslas starptautiskās organizacijas (AFIAP) 16 zeltu medaļu iegūvējs).

Kurss tiek piemērots klausītajiem, kuri vēlas sagatavoties patstavīgam darbam ar dokumentaliem projektiem. Nodarbībās Jūs iepazīsīties ar dokumentalas fotogrāfijas vēsturi un attīstību. Iemācīsēties risināt jautajumus, kas rodas dokumentālām fotogrāfam.

Kurss sastāv no 8 nodarbībām (16 stundas) un ilgst 2 mēneši. Kursa programmu var apskatīties sadaļā"Mācībukursi" (tematiskie)

Vakara grupa. Nodarbības ontiek pirmdienās, no 16 līdz 18. Tuvākā grupa - no 28. februāra.

Kursa cena - 200 Ls (100 Ls menesī)

Pēc kursa apgūves Jūs saņēmsiet sertifikātu.

4.

Fototūrs Toskānā no 23.04 līdz 30.04

Kompanija L.E.C. Travel sadarbībā ar Jeļenu Pančevu izstradāja maršrutu "Fototurs Toskānā" (Itālija).

Izbraukšana no Rīgas, braukšana pa visu Eiropu ar pieturām Krakovā, Venā, Florencijā un to apkārtnēs, Mariborā, Varšavā.

Jūs gaida neaizmirstami iespaidi.

Fotopasaules atmosfēra, sazināšanās ar saviem kolēģiem fotogrāgfiem un, galvēnais, apmācības unikāla iespēja neparstarpinātos apstākļos no vienīgas diplomētas pasniedzējas-fotografes Jeļenas Pančēvas.

Brauciena cena - tikai 500 Eiro no cilvēka. Cenā iekļauts: 8 dienīgs brauciens Eiropā, nakšņošana 2-3* viesnīcā (ar brokastu), jautra kompanija un, protams, pasniedzēja jeļena Pančeva.

Vairāk info partnera mājas lapā.

5.

Pasniedzēja Jeļena Pančeva (www.pancheva.lv)

Kompanija L.E.C. Travel sadarbībā ar augstākā līmeņa pasniedzēju Jeļenu Pančevu aicina Jūs piedalīties pa Latvijas un Lietuvas pilīm.

Fototūrs - tas nav atpūtas brauciens arfotokameru. Fototūrs tas ir pirmkārt intensīvs fotokurss, kuru pasniedz slavēnā fotogrāfe interesantā vietā.

Atklāj sev savu valsts un planetas jaunumus vienprātīgo kompānijā un patstavīgi paaugstini savu fotografēšanas līmeni un, protāms, papildini savu portfolio ar liliskājiem fotografijām.

5 dienīgas tūrs ar autobusu kopā ar pasniedzēju Jeļenu Pančevu.

Cena vienām cilvēkam tikai 270 eiro.

Cenā iekļauts: divvietīgs numurs viesnīcā, brokasts, transports, foto-pasniedzēja.

6.

Fotogrāfiju izstāde "Dzīve. Solis pēc soļa."

No 27. februāra līdz 21. martam t/c "Mols" notiek fotomeistāru izstāde.

Atklāšana 27. februārī plkst 17:00.

Aicinām visus, kam patīk fotomāksla.

Laipni lūgti!