POMPIDOO everydayMaks, mājas atslēgas, mobilais telefons, kosmētikas somiņa, dienasgrāmata... kas vēl atrodas jūsu somiņā? Vēlaties paņemt līdzi arī savu spoguļkameru? Un visu salikt vienā milzīgā somā, kā arī joprojām izskatīties stilīgi? Jūs teiksiet, ka tas nav iespējams.
Tomēr ir gan iespējams! POMPIDOO ir jauns, stilīgu fotosomu zīmols moderniem cilvēkiem, neatkarīgi no tā, vai fotografēšana viņiem ir nopietna aizraušanās, profesionāls darbs vai patīkams vaļasprieks. Dabīga āda un pārdomāta forma ir tikai neliela daļa no visām somas priekšrocībām: mūsdienīgs dizains un funkcionalitāte, uz kuriem tiek balstīta zīmola ideja, rada lielisku tandēmu tām sievietēm, kuras novērtē ērtības un oriģinalitāti.

Zīmola ideja pieder vienai no Latvijas fotogrāfēm - Irinai Kuzminai. Viņa lieliski saprot, kāda soma ir nepieciešama sievietei, kurai patīk fotografēt, jo pati ikdienā ir saskārusies ar šādu diezgan svarīgu jautājumu. Fotosoma POMPIDOO kalpo, kā perfekta alternatīva parastajai sieviešu somai - stilīga, apjomīga un droša, tajā viegli ietilpst ne tikai fotokamera, bet arī liels daudzums ikdienā sievietei tik nepieciešamo priekšmetu. Tā ir kā radīta, lai atrisinātu mūžīgās problēmas. Vai Jums ir apnicis izskatīties kā tūriste, staigājot ar masīvu mugursomu uz pleciem? Jūs kautrējaties, kad cilvēki sāk uzdot Jums jautājumus vai esat profesionāla fotogrāfe, jo esat tikai amatiere? Jūs nevēlaties, lai zagļi pievērstu uzmanību Jūsu dārgajai fototehnikai ieraugot profesionālo fotosomu? Jūs esat nogurusi nēsāt līdzi divas somas - parasto sieviešu rokassomiņu un neparocīgu fotosomu? Galu galā, Jums gribētos, lai fotosoma kaut nedaudz piestāvētu pie Jūsu jaunās kleitas un kurpēm ar augstiem papēžiem? Tad jauna POMPIDOO soma noteikti piepildīs Jūsu cerības, ka soma var izskatīties stilīga un tajā pašā laikā būt ļoti funkcionāla.
Ne tikai Jūsu mobilais tālrunis un portatīvais dators ir pelnījuši kvalitatīvu un gaumīgu maku vai somu. Tāpat arī fotokamera var tikt droši un ērti iepakota un būt Jums katru dienu līdzi, gatava lietošanai. Tā ir vienlīdz piemērota gan mūsdienīgām un modernām dāmām, kas vienmēr vēlas labi izskatīties, gan aizņemtām māmiņām, kuras labprāt fotografē savus bērnus, kā arī aktīviem jauniešiem un lietišķām biznesa sievietēm. Kopā ar POMPIDOO somām funkcionālais kļūst gaumīgs un moderns. Un tas arī vēl nav viss - drīzumā parādīsies arī vīriešu POMPIDOO somas modelis.

POMPIDOO - funkcionālais kļūst stilīgs!

www.pompidoo.com
Lasiet mūsu blogu, pievienojieties mums Facebook tīklā!

POMPIDOO on the run