Aishas kailfoto (akts)Pirmīt jau rakstījām par labdarības akciju, ko rīko Privātā Dzīve un kuras mērķis ir saziedot naudu foto meistara Jāņa Gleizda rehabilitācijai. Akcijā iesaistījušās 12 Latvijā slavenas sievietes, kas piekritušas fotografēties kailas līdzīgā stilā, kā kādreiz fotografējis pats Jānis Gleizds. Pirmajā numurā bija apskatāmi Ainas Poišas kailfoto, bet šīs nedēļas Privātās Dzīves numurā jau var skatīt populārās un simpātiskās dziedātājas Aishas akta fotogrāfijas. Nē tās nav parodijas par kailfoto kā tas bija ar Latvijas basketbolistēm kalendārā, kur viss bija nosegts - šie ir īsti kvalitatīvi kailfoto un tādēļ ir liels prieks par šo populāro Latvijas sieviešu uzdrīkstēšanos un ziedošanos cēlu mērķu vārdā.
Vienīgais nav skaidrs vai no Privātās Dzīves pārdošanas apjomiem arī tiks atskaitīts kāds procents labdarības akcijai, jo savādāk sanāk, ka meitenes ziedojušās labdarībai, bet no galvenā - tas ir no pārdošanas apjomiem nekāda labuma. Akcijā tiek ziedoti līdzekļi pa telefonu 90006780 (zvana cena 1Ls) vai ar pārskaitījumu uz: Fonds "Ziedot"; Reģ. Nr. 40008078226, Hansabanka, HABALV22; LV95HABA0551006150241, maksājuma mērķis: Jānim Gleizdam. Reālāk jau būtu izdot kaut vai to pašu kalendāru un tad no pārdotā arī būtu kāda nauda fotogrāfa medicīniskai aprūpei.
Aisha apgalvo, ka viņa pirmo reizi bildējas kaila, tādēļ tās ir viņas pirmās publiskās kailfoto bildes, ko uzņēmis fotogrāfs Jānis Deinats. Aišas lieliskais un sievišķīgais augums ir ļoti piemērots šāda stila fotogrāfijām un izskatās skaisti.- rezultāts priecē. Aina Poiša savukārt uzskata, ka cilvēka ķermenis ir skaists jebkurā vecumā un redzot viņas akta fotogrāfijas, pilnībā var piekrist. Vienīgais Poiša domā, ka Jānis Deinats fotografē Gleizda stilā, kam it kā negribētos pilnībā piekrist. Gleizds strādāja izohēlijas tehnikā, bet Deinats digitālajā, ko vēlāk datormākslinieki uz datora piekoriģēja, lai izskatītos kā Gleizda stilā, bet tas nav tas pats. Kam pilnībā var piekrist, tas ir: "Runāt, ka jādara labas lietas, ir vieglāk nekā tās darīt. Tāpēc labāk nevis spriedelēt, bet gan darīt. Šeit un tagad. Kāpēc bēgt no sevis?" - tā Aina Poiša.
Pirmajā nedēļā pa tālruni jau saziedoti 780 lati. Tādēļ arī jūs varat palīdzēt šim lieliskajam fotomāksliniekam, kas nesis Latvijas vārdu pasaulē un vismaz ziedot kādu mazumiņu.