latvijas_kazu_fotografu_asociacijaLatvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas mērķis ir apvienot un saliedēt kāzu fotogrāfus vienā organizācijā, lai sekmētu kāzu fotogrāfijas žanra attīstību Latvijā.

Asociācijas galvenie uzdevumi ir:

1.veicināt kāzu fotogrāfijas Latvijā tehniskās kvalitātes un mākslinieciskās vērtības attīstību;

2. informēt sabiedrību par kāzu fotografēšanas pakalpojumu tehniskajiem un mākslinieciskajiem aspektiem, atvieglot kvalitatīvu pakalpojumu saņemšanu atbilstoši klientu finansiālajām iespējām;

3. informēt sabiedrību par jaunumiem nozarē Latvijā un ārvalstīs;

4.organizēt pasākumus Asociācijas biedriem, veidojot izglītojošas un apmaiņas programmas, tajā skaitā fotoizstādes un konkursus;

5. veicināt Latvijas tēla (Latvijas kāzu fotogrāfu) konkurētspēju Pasaules līmenī;

6. veicināt sadarbību ar plašsaziņas līdzekļiem, organizējot mārketinga, reklāmas un PR pasākumus, lai sasniegtu Asociācijas mērķi.

Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas
biedru uzņemšanas kritēriji


Pretendentam ir jānosūta uz Biedrības juridisko adresi vai elektroniski pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.:

a) 15 izprintētas fotogrāfijas, kuru izmērs ir lielāks vai ir vienāds ar A4 (20x30cm) vai 15 attēlus elektroniskā formātā *.jpg ar EXIF datiem, kuru īsāka mala ir lielāka par 1500px vismaz no 5 kāzām;

b) Savu biogrāfiju vai jebkādu citu informāciju par savu darbību, dalību citās profesionālās organizācijās un par apbalvojumiem fotografēšanas jomā;

c) izmantojamās fototehnikas apraksts.

Datus paredzēts izmantot informācijā par asociācijas locekļi.
Fotogrāfijām ir jāatspoguļo kāzu norises dažādas fāzes no līgavas gatavošanās līdz mičošanai un jāparāda pretendenta mākslinieciskās spējas, tehnisko nodrošinājumu, prasmi izmantot fototehnikas iespējas, fotogrāfiju datorapstrādes zināšanas.

Valde, nedēļas laikā, kopš pieteikuma saņemšanas, pieņem lēmumu par pretendenta uzņemšanu vai neuzņemšanu un rakstiski nosūta savu lēmumu pretendentam, kuram ir jāpārskaita biedru nauda 15Ls apmērā uz norādīto Biedrības kontu.

Ja pretendents netika uzņemts, tam ir tiesības piedalīties Biedrības pasākumos, piedalīties diskusijās forumā un citās aktivitātes, lai sekmētu savu profesionālu izaugsmi.

Valdes locekļi:

Imants Urtāns, Uģis Grantiņš, Dmitrijs Mokejevs


Labumi:

1) Publicitāte;
2) Asociācijas zīmola izmantošana savā mājaslapā, uz apģērbiem vai citur;
3) Piedalīšanas Asociācijas rīkotajos pasākumos (semināri, plenēri un citi pieredzes apmaiņas pasākumi);
4) Asociācija kā neatkarīga un vienīgā institūcija, kas specializējas kāzu fotogrāfijā - pretendē uz eksperta viedokli, kas var kalpot par atbalsta punktu gan biedriem, gan citām iestādēm un organizācijām.
5) Katrs Asociācijas biedrs saņems dokumentu par to, kas apliecina dalību šajā organizācijā.
 
Papildus informācija pagaidu mājas lapā lkfa.lv. Galīgais variants ir tapšanas stadijā un būs pieejams pēc jaunā gada.