Zemes stundaŠajā sestdienā (28.03.) plkst. 20:30 visā pasaulē izslēgs gaismu uz Zemes stundu. Tā ir akcija, kas cenšas pievērst mūsu visu uzmanību klimata pārmaiņām.
Web lapā www.earthhour.org/latvija ir informācija par dažādiem pasākumiem, kas tajā laikā notiks. Tur var arī piereģistrēties, tā apliecinot, ka esi Zemes stundas atbalstītājs. It kā fotografējot ar digitāliem fotoaparātiem jūs arī tērēsiet elektrību, tādēļ pavisam labi būtu, ja fotogrāfijas šajā laikā taptu uz filmiņām, jeb analogajā procesā.

Ja nu gadījumā ir laiks un vēlme Zemes stundu iemūžināt, te būs ēkas Rīgā, par kurām skaidri zināms, ka tās izslēgs 28. martā plkst. 20:30:
Rīgas domes ēka
Brīvības piemineklis
Melngalvju nams
Dzelzceļa tilts
Saules akmens (Swedbank)
Zaķusalas televīzijas tornis
Prezidenta pils Triju Zvaigžņu un Svētā gara tornis
Ārlietu ministrija
Latvijas Nacionālā opera
Visas Hipotēku bankas filiāles
SEB finanšu centra ēka un citas galvenās SEB ēkas
Pluss dažas, kas varbūt piedalīsies:
Rīgas Kristus Piedzimšanas Pareizticīgo katedrāle
Aizsardzības ministrija
Aizkraukles banka Elizabetes ielā
Parex banka Valdemāra ielā
Un vēl ir zvaigžņu vērošana Esplanādē tajā vakarā. Varbūt sanāk kāds labs kadrs!
Un ja esi ar mieru kādas bildes dāvināt Pasaules Dabas Fondam likšanai mājas lapā un izsūtīšanai medijiem (atsaucoties uz autoru, protams), lūdzu, atsūti tās mums! Rītvakar vari sūtīt uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., bet vēlāk uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.! Un ja zini kādu foto profesionāli vai entuziastu, kam tas varētu interesēt - lūdzu, pastāsti arī viņam!