canon live learningCanon USA piedāvā savā Web lapā jaunu izglītības programmu fotogrāfiem, kas šobrīd lieto vai ir ieinteresēti Canon digitālo EOS spoguļkamerās.

Canon Live Learning (CLL) piedāvās kursus un meistarklases dažādās ASV vietās, kur piedalīsies arī labākie fotogrāfi (Canon Explorers of Light) - Vincent Laforet, Bruce Dorn, Bob Davis, George Lepp, Darrell Gulin, Adam Jones un Jennifer Wu. Viņi pievienosies lokāliem profesionālajiem fotogrāfiem un Canon instruktoriem. CLL būs divās izglītības daļās pēc izvēles: EOS pamati un EOS ekstras. EOS pamati ir divu dienu programma nedēļas nogalē fotogrāfiem, kas ir ieinteresēti iegūt pēc iespējas vairāk no sava EOS un cita fotografēšanas ekipējuma. EOS ekstru programma ir divu dienu meistarklase ar kādu no Canon Explorer of Light. Dalībnieki dosies dabā un mācīsies fotografēšanas tehniku, kā arī izmēģinās Canon jaunāko EOS aprīkojumu.
Tagad jau ir iespēja pieteikties CLL Ņujorkā (30-31 maijs), Čikago (13-14 jūnijs), Losandželosā (20-21 jūnijs) un Sanfrancisko (18-19 jūlijs). Vēl CLL būs Bostonā, Sietlā, Atlantā un Dalasā.
Papildus informācija mājas lapā usa.canon.com/canonlivelearning.