fotoapvienība laborantiFoto apvienība "Laboranti" un radošā telpa "Tasty" (Martas iela 1) aicina apmeklēt foto izstādi un radošo pasākumu ciklu "Laborantu brīvdienas" no 1. līdz 15. jūlijam.

Šī ir pirmā apvienības foto izstāde kopš tās dzimšanas brīža. Trīs gadu laikā aizvadīti vairāki radoši projekti, ceļojumi un pasākumi. Jānis Liepa, Helmuts Pešiks un Oskars Rozenbergs aicina ieskatīties savās foto gaitās, kā arī piedalīties aktivitātēs paralēli izstādei no 1. līdz 15. Jūlijam.

1. jūlijs / brīvdienu atklāšana
Kā jau atklāšanā piederas gaidāmas runas un uzrunas, būs iespēja iejusties foto modeļu lomā, ņemot dalību atraktīvā foto sesijā atklāšanas noslēgumā. Sākums plkst. 19:00, līdzi ņemot atribūtiku veiksmīgākai foto sesijas tapšanai.

8. jūlijs / foto orientēšanās
Latvijas čempioni orientēšanās sportā tiek noskaidroti kopš 1963. gada.
Lai piedalītos Laborantu foto orientēšanās pasākumā tev nav jābūt čempionam, tev jābūt ar digitālo fotoaparātu un vēlmi izpētīt tuvāk Rīgas centra pagalmus un ielas! Sākums plkst. 19:00.

10. - 12. jūlijs / laborantu [div]dien[nieks] / foto plenērs
Šoreiz tiekamies Līgatnē radošā foto pasākumā ikvienam foto entuziastam, kurš vēlas vienu nedēļas nogali nodoties priekam ko sniedz fotogrāfija, radoša un draudzīga vide. Vide, kurā atrast kādu neparastu vietu, cilvēku, parādību vai noķert veiklu domu plūdumu. Vairāk info: www.laboranti.lv

15. jūlijs / brīvdienu noslēgums
Noslēgums paredzēts kā atkal redzēšanās pēc brīvdienām. Skatīsim un pārrunāsim [div]dien[niekā] paveikto un pieredzēto. Kā arī neformālā gaisotnē kavēsimies atmiņās par jauki pavadītajām Laborantu brīvdienām. Sākums kā ierasts plkst. 19:00.