fototirdziņšPirmo reizi Latvijā tiks rīkots foto tirdziņš, kura laikā fotografēšanas cienītāji varēs iegādāties foto lietas par pieejamām cenām. Tirdziņš foto gaumē sola draudzīgu atmosfēru un noputējušo foto lietu otro elpu caur jauniem īpašniekiem. Tā ir vienreizēja iespēja iegādāties nepieciešamo par zemāku cenu, kā arī pārdot savu fototehniku, foto aksesuārus, fotogrāfijas grāmatas, žurnālus, foto darbus vai jebko citu, kas saistīts ar fotogrāfiju. Pasākuma laikā tiks baudīta tēja kā arī varēs aplūkot galerijas "Zazī" 13. novembrī atklāto Ulda Balgas personālizstādi "Formatizācija".

Visi pārdot gribētāji laipni aicināti jau tagad vilkt no plauktiem sen aizmirstos analogos fotoaparātus, statīvus, objektīvus, fotogrāfijas un pieteikt savu preci foto tirdziņa rīkotājām. Kā teikusi viena no ASV 20.gs sākuma fotogrāfēm Diāna Arbus: "Es ticu, ka ir lietas, ko neviens nekad nebūtu ieraudzījis, ja es tās nenofotografētu". Mudinājums tiem, kuri vēl nav izmēģinājuši izpaust sevi foto jomā!

Foto tirdziņš notiks sestdien, 8. decembrī, FotoAkadēmijā (Dzirnavu ielā 20) no 10.00 līdz 18.00!

Dalības maksa pārdevējiem– 5 ls, citiem interesentiem ieeja – bezmaksas!

Pieteikties var pa tel.: 67331123, 27071183, vai e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.,

www.fotoakademija.lv

Facebook.com/Foto tirdziņš

Twitter - @fototirdzins