iampgFotogrāfi no visas pasaules jau steidz pievienot savus darbus. Līdz šim fotogrāfijas iesūtījuši fotogrāfi no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Itālijas, Krievijas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, Francijas, Šveices, Kipras, Grieķijas, Zviedrijas, Somijas un pat Brazīlijas.

Gala pasākumā Tallinā ceram vienkopus redzēt ap 500 fotogrāfu no visas pasaules.

Sastapt pasaules līmeņa fotogrāfus vienkopus - šāda iespēja parādās ļoti reti, tāpēc aicinām visus fotogrāfus, pat iesācējus, pieteikt savas fotogrāfijas konkursam un tādā veidā nodrošināt sev dalību aizraujošajā gala pasākumā Tallinā, marta beigās.

Diezgan bieži fotogrāfi zvana konkursa organizatoriem ar jautājumu, vai šis konkurss domāts vienīgi profesionāļiem un vai amatieri tajā var piedalīties. Lai arī konkursam iesniedzamo darbu standarti ir uzstādīti diezgan augsti, tomēr varam teikt, ka atšķirība profesionālim no amatiera nav tik liela. Katru gadu daudz amatieru fotogrāfu darbu konkursā iegūst atzinību. Nenovērtējiet sevi par zemu un iesūtiet fotogrāfijas fotokonkursam, lai pārliecinātos par savām prasmēm un talantu.

Konkursa gaitā no visiem darbiem 300 fotogrāfijas tiks nodotas uz izvērtēšanu gala pasākumā Tallinā. Darbus diskusijas veidā vērtēs un komentēs starptautiska profesionāļu žūrija un klātienē aicināts piedalīties ikviens konkursa dalībnieks. Tā būs lieliska pieredze Jums, klausoties profesionāļu viedokli.

Fotokonkurss ir starptautisks, un tajā piedalīts aicināts ikviens fotogrāfs no jebkuras valsts. Arī fotogrāfijas var būt uzņemtas jebkur pasaulē, tas nozīmē, ka tām nav obligāti jābūt uzņemtām Baltijas valstīs.

Ja netiekat uz gala pasākumu, Jūs joprojām varat iesūtīt fotogrāfijas konkursam. Kad augšupielādēsiet fotogrāfijas konkursa mājaslapā, lūdzu, atzīmējiet, vai piedalīsieties gala pasākumā vai tomēr nē.

Atlikušas vien 7 dienas, lai augšuplādētu fotogrāfijas konkursam un iegūtu dalības biļeti pašam festivālam.

Ja vēlaties piedalīties I AM Photographer 2013 festivālā, Jums jāveic fotogrāfiju augšupielāde festivāla mājaslapā līdz 2013.gada 31.janvārim, kas garantēs Jums dalību gala pasākumā Tallinā.

Pagājušā gada labākās fotogrāfijas, sadalītas pa kategorijām, varat aplūkot mājaslapā best.iamphotographer.eu.

Atlikušas vien dažas vietas uz semināriem ar pasaulē slavenajiem kāzu fotogrāfu Roberto Valenzuela un dabas fotogrāfu Staffan Widstrand – reģistrējieties jau šodien!