Foto tirdziņšMuzeju nakts pasākums šogad norisināsies 18. maijā. Šoreiz Muzeju nakts devīze ir "Zaļā krāsa - mežs". FotoAkadēmija pasākuma ietvaros rīkos Foto tirdziņu.

Tirdziņa laikā apmeklētāji varēs iegādāties foto lietas par pieejamām cenām. Tā ir lieliska iespēja atrast sev nepiešamo fototehniku, foto aksesuārus vai fotogrāfijas interjera izrotāšanai un iegādāties to par zemāku cenu.

Tāpat aicinām visus pārskatīt savus plauktus un arhīvus. Tajos noteikti atradīsiet sev vairs nevajadzīgu fototehniku, objektīvus, foto aksesuārus, grāmatas par fotogrāfiju, žurnālus, pašu radītas fotogrāfijas vai jebko citu, kas saistīts ar fotogrāfiju. Tirdziņā visas šīs lietas varēsiet pārdot jauniem īpašniekiem.

Visi pārdot gribētāji laipni aicināti jau tagad pieteikt savu dalību tirdziņā! Pieteikties iespējams pa epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruņiem 27071183, 67331123.

Foto tirdziņš notiks sestdien, 18. maijā, FotoAkadēmijā (Dzirnavu ielā 20) no 18.00 līdz 23.00!

Dalības maksa pārdevējiem– 4 LVL, citiem interesentiem ieeja – bezmaksas!

Papildus Foto tirdziņam Muzeju nakts ietvaros FotoAkadēmijā norisināsies dažādi pasākumi. Visa vakara gaitā būs apskatāma izstāde, varēs noklausīties lekcijas un jauki pavadīt laiku. Jau šobrīd aicinām piedalīties foto konkursā "Ainavas".

Plašāka informācija www.fotoakademija.lv