Baltic Photo contest 2013Fotogrāfi, kas piedalījās nesen notikušajā I AM Photographerfestivālā 2013, ieguva daudz jaunu zināšanu un guva daudz iedvesmas. Visas četras festivāla dienas notika intensīvas mācības. Fotogrāfiem bija iespēja satikt vienam otru un nodibināt noderīgus kontaktus. Festivāls noslēdzās svētdienas naktī ar jautru un emocionālu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremoniju.

Mēs pateicamies visiem konkursa dalībniekiem! Ir noslēdzies vēl viens Baltijas Kāzu, Portretu un Dabas fotokonkurss, un 2013. gada 31. martā tika izvēlētas labākās fotogrāfijas kāzu, portretu un dabas kategorijās.

Apsveicam uzvarētājus! Gada labākā kāzu fotogrāfija - Lietuvas fotogrāfes Doviles Dagienes "Pie upes".

Labākās portreta fotogrāfijas tituls arī pieder Lietuvas fotogrāfam, uzvarētājs ir Vadim Fasij ar savu fotogrāfiju "Pretī realitātei".

Labākās dabas fotogrāfijas titulu saņēma igaunis Kalmer Lehepuu ar savu fotogrāfiju „Lidojiet, putni, lidojiet“.

Lielākā daļa apbalvoto fotogrāfu ir no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, tomēr balvas saņēmuši arī autori no Itālijas, Norvēģijas, Somijas un Dānijas. Kopumā konkursā tika iesniegtas 1504 fotogrāfijas, ko fotografējuši 314 fotogrāfi no 19 valstīm. Piedalījušies arī fotogrāfi no Brazīlijas un Austrālijas. Bez Baltijas valstīm, citas valstis, kuru fotogrāfi prezentēja savas fotogrāfijas gala pasākumā, bija Somija, Zviedrija, Anglija, Grieķija, Vācija, Slovākija, Šveice, ASV, Baltkrievija un Krievija.

Mēs pateicamies žūrijas locekļiem! Kāzu foto kategorijā žūrijas locekļi bija Deniss Orchard, Roberto Valenzuela, Annika Metsla, Andris Kozlovskis, Tomas Kauņeckas un Matas Jūras. Portreta foto kategorijas žūriju veidoja Kaupo Kikkas, Joe McNally, Bella West, Madis Palm, Gatis Rozenfelds un Jonas Staselis. Dabas foto kategorijā uzvarētājus izvēlējās Peter Ellis, Staffan Widstrand, Roy Mangersnes, Jari Peltomäki, Sven Začek un Raimo Lielbriedis.

Konkurss bija daļa no I AM Photographer četru dienu festivāla, kura laikā klātesošie varēja klausīties pasaules slavenā fotogrāfa Joe McNally, godalgotā kāzu fotogrāfa Roberto Valenzuela un augstākās raudzes dabas fotogrāfu Staffan Widstrand, Roy Mangersnersi un Jari Peltomäki lekcijas. Dalībniekiem bija iespēja piedalīties arī Staffan Widstrand, Joe McNally un Roberto Valenzuela radošajās darbnīcās.

Joe McNally un Roberto Valenzuela sniedza mums ekskluzīvu interviju.

Mēs pateicamies sadarbības partneriem! Galvenās balvas konkursā bija Nikon profesionālie fotografēšanas komplekti. Festivāla dalībniekiem bija iespēja uzzināt vairāk par Nikon, Profoto, Enelope un HP produktiem un pakalpojumiem

Uzziniet vairāk par visiem konkursa darbiem festivāla mājas lapā: festival.iamphotographer.eu.

Mūsu mājas lapā Jūs varat apskatīt festivāla video materiālu!

Iepazīstinām Jūs ar jaunu projektu! IAMALBUM.com ir moderns foto albums, kas ļauj nosūtīt fotogrāfijas uz klienta viedtālruni vai planšetdatoru ļoti vienkāršā veidā. Cilvēkiem patīk skatīties fotogrāfijas un dalīties ar tām ar savu ģimeni un draugiem. Tagad katrs fotogrāfs var piedāvāt šāda veida ērtības un prieku saviem klientiem, izmantojot iamalbum.com foto pārlūku.

Ielādējiet I AM Photographer 2013 Baltijas Kāzu, Portretu un Dabas konkursa fotogrāfijas savā viedtālrunī vai planšetdatorā un iepazīstieties ar iamalbum.com.