I AM Photograher 2015Sestais pēc kārtas "I AM Photograher" festivāls norisināsies no 09. līdz 11.aprīlim Tallinā, Igaunijas galvaspilsētā kopā vienojot pasaules labākos fotogrāfus.

Ikviens no iesācēja līdz pat profesionālam fotogrāfam ir aicināts piedalīties pasaules lielmeistaru lekcijās un semināros.
Festivāla ietvaros norisināsies ikgadējais starptautiskais kāzu, portreta un dabas fotogrāfijas konkurss. Šogad žūriju pārstāvēs 18 fotogrāfu no 8 dažādām valstīm. 15 no godātajiem žūrijas locekļiem sniegs lekcijas, savukārt divi no viņiem vadīs arī praktiskās nodarbības, tie būs Marcus Bell und Jonas Peterson –pasaules līmeņa profesionāļi. Abas nodarbības būs par kāzu fotogrāfiju.


Viens dalībnieks, kas būs iegādājies biļeti dalībai uz festivāla trešo dienu, kas ir arī lekciju diena, savā īpašumā izlozes kārtībā saņems Nikon D600 digitālo spoguļkameru ar 24-85mm objektīvu.
"I AM Photographer" festivāla organizētāja Anne-Ly Mitt atzīst, ka šī ir lieliska iespēja gan iesācējiem, gan profesionāliem fotogrāfiem mācīties no labākajiem pasaulē. Beztam festivāls kalpo par iespēju dibināt jaunus kontaktus.