Nikon Coolpix S3000Nikon šodien iepazīstina tirgu ar ļoti plānu un stilīgu kompaktkameru S3000, kas iekļauta mūsu jaunajā šī pavasara COOLPIX fotokameru sērijā. Nomainot populāro modeli S220, šī kamera piedāvā iespaidīgu funkciju klāstu, kas ļauj ātri un ērti uzņemt attēlus jebkurā laikā un vietā.

Sevišķi plānajā korpusā, kura biezums nepārsniedz 19 mm, iestrādāts 12 megapikseļu sensors, platleņķa NIKKOR objektīvs ar 4x tālummaiņu - perfekts risinājums brīžiem, kad jums labpatīkas visus savus draugus ietilpināt vienā kadrā vai arī paskatīties uz lietām tuvāk - papildus tam, 6,7 cm (2,7 collu) monitors ļauj ērti pārlūkot visus jūsu lieliskos fotouzņēmumus. Fotokamera nodrošina arī veselu buķeti mūsdienīgu uzņemšanas funkciju, piemēram, pretizplūšanas funkciju kopā ar elektronisko vibrāciju samazināšanu (eVR), kas nodrošina īpaši skaidrus un asus attēlus. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties pludmalē, uz sniegotas kalna nogāzes vai ārpus pilsētas, sižeta automātiskais atlasītājs izvēlēsies vienu no 16 režīmiem - to, kurš šķitīs vispiemērotākais, lai jūs ātri un ērti iegūtu brīnišķīgus uzņēmumus. Jums pat nav jācenšas tvert brīdi, kad jūsu objekts smaidīs - smaida taimeris automātiski notvers tieši šo brīdi un vispiemērotākajā momentā atbrīvos fotokameras aizvaru.

Nikon Europe B.V patēriņa produkcijas ražojumu sēriju menedžeris Marks Pekelharings komentē: "Modelis S3000 ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri vēlas sev fotokameru, kuras izmantošana sagādā baudu, kura eleganti izskatās un vienlaikus ir izdevīgs pirkums. Un, kā jau to varētu gaidīt no Nikon, uzņemtie fotoattēli ir fantastiski. Kameras dizains nācis mantojumā no tās populārā priekšteča S220, un mūsu cienītāju aprindās tam ir lemts pārspēt šo modeli popularitātē, jo tas nodrošina vēl vairāk funkciju, objektīvam ir vēl plašāks tālummaiņas diapazons un korpuss ir vēl kompaktāks. S3000 ir perfekta kamera visiem dzīves gadījumiem."

Mazs un stilīgs pārsteigums

Pat aprīkots ar platleņķa 4x tālummaiņas NIKKOR objektīvu, S3000 nav biezāks par 19 mm, un pateicoties tam, fotokamera lieliski iegulst jūsu kabatā vai somiņā un vienmēr ir gatava iemūžināt dzīves spilgtākos brīžus. Fotogrāfējot, jūs demonstrēsiet mūsdienīgu alumīnija korpusu, kurš pieejams septiņās dažādās krāsās: melnā, šampanieša sudraba tonī, sarkanā, zilā, oranžā, fuksīnsarkanā un zaļā.

Tveriet kustību!

Modelim S3000 ir viss, kas nepieciešams vienkāršai lielisku fotoattēlu uzņemšanai, nezaudējot laiku, lai manuāli iestatītu parametrus vai mainītu iestatījumus, attopoties tikai tad, kad viss jau beidzies. Pogas ir lielākas, līdz ar to varēsiet ērtāk un ātrāk iestatīt vajadzīgo funkciju; tālummaiņa novietota ērti sasniedzamā vietā korpusa augšpusē, kas ļauj jums pilnībā koncentrēties uz neatkārtojamā kadra medībām. Attēlu apstrādes sistēma ir optimizēta, par pamatu izmantojot Nikon unikālo attēlu apstrādes principu EXPEED. Jūs varat uzlādēt kameras akumulatoru no sava datora vai klēpjdatora, izmantojot USB uzlādes adapteri gadījumos, kad nav pieejama maiņstrāvas tīkla rozete.

Šī kamera parūpēsies par to, lai nekas netraucētu iegūt lieliskus fotouzņēmumus. 6,7 cm (2,7 collu) LCD ekrāns ar pretatstarošanas pārklājumu ļauj ērti uzņemt un demonstrēt attēlus arī spilgtā saules gaismā. Lai kādā situācijā jūs nenokļūtu, sižeta automātiskais atlasītājs parūpēsies par to, lai apkārtne tiktu perfekti iemūžināta un jums nebūtu jākoriģē neviens no parametriem.

Perfekti fotouzņēmumi vienmēr un visur

Modelis S3000 piedāvā plašu uzlabotu automātisku funkciju klāstu, parūpējoties par to, lai jūsu attēli izskatītos tieši tādi, kā esat iecerējis. Nikon viedportretēšanas sistēma ietver mūsdienīgu funkciju klāstu, kas ļauj vienmēr uzņemt lieliskus portretus. Autofokusēšanas sistēma ar sejas prioritāti automātiski spēj atpazīt uzņēmumā līdz pat 12 sejām, pielāgojot fokusu un ekspozīciju, savukārt ādas krāsas izlīdzināšanas funkcija automātiski seko objektu sejas tonim, ļaujot iegūt vislabākos rezultātus. Ja jūsu objekts atrodas kustībā, objekta izsekošanas sistēma var nofokusēties uz to un sekot objektam līdz brīdim, kad uzņemsiet attēlu.

Smaida režīmā aizvars tiek automātiski atbrīvots brīdī, kad galvenais objekts pasmaida, savukārt mirkšķināšanas novēršanas funkcija automātiski uzņem divus secīgus attēlus un automātiski saglabā to, kurā objekta acis ir atvērtas. Fotokamera pat dod mirkšķināšanas brīdinājumu gadījumos, ja uzņemtajā attēlā kādam ir aizvērtas acis, un jums tiek piedāvāta iespēja atkārtot uzņemšanu, nevis vēlāk sev par sarūgtinājumu atklāt neizdevušos uzņēmumu. Un, visbeidzot, sarkano acu efekta reducēšanas funkcija automātiski samazina šo efektu pirms attēla saglabāšanas atmiņā.

my Picturetown

Tagad droši varat dublēt fotoattēlus, izmantojot my Picturetown - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un koplietošanas servisu, ko nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties savās fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot vērtīgās atmiņas tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā ir bezmaksas vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru jūs varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu glabāšanai, savukārt, ja nepieciešams vairāk vietas, jūs jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam.