Nikon Coolpix P100Nikon šodien laiž tirgū jaunu, intriģējošu fotokameru sēriju, kura iekļausies jaunajā COOLPIX kompakto digitālo fotokameru klāstā. Sērija ietver pirmo Nikon pilnā HD formāta kameru, kompaktu skārienekrāna fotoaparātu un nelielu, ātrdarbīgu kameru ar 15x tālummaiņas objektīvu. Šīs fotokameras piebiedrosies modeļiem, S3000 un S8000, lai nodrošinātu pilnu jaunās kolekcijas komplektu.

Nikon Europe B.V patēriņa produkcijas ražojumu sēriju menedžeris Marks Pekelharings komentē: "Šinī COOLPIX sērijā katrs atradīs kaut ko sev piemērotu neatkarīgi no tā, vai nepieciešama fotokamera ar visplašākajām iespējām, kaut kas vienkāršs un ne visai dārgs, vai arī jūsu īpašo stilu apliecinošs aksesuārs. Neskatoties uz ārējo izskatu, jūs varat būt pārliecināti, ka ikviena no šīm fotokamerām spēs nodrošināt īpašo Nikon kvalitāti, kura ērti un ātri ļauj uzņemt vislabākos attēlus."



Nikon Coolpix S4000Jaukais, stilīgais un intuitīvi apgūstamais S4000


Tiem no jums, kurus interesē jaunākās tehnoloģijas un stils, šī viedā 12 megapikseļu fotokamera piedāvā intuitīvu 7,6 cm (3 collu) skārienekrānu, un vienlaikus ir tik plāna, ka to ir ērti vienmēr nēsāt līdz. Vienkārši pieskaroties ekrānam, jūs varat pārskatīt visus uzņemtos attēlus vai arī izmantot Touch Shutter (skārienaizvaru), lai uzņemtu jaunu fotoattēlu, kamerai automātiski iestatot ekspozīciju un fokusējoties uz objektu, kuram jūs pieskārāties displejā. Jūs varat arī ierakstīt filmu, izmantojot augstas izšķirtspējas (HD) video uzņemšanas funkciju. Platleņķa NIKKOR objektīvs ar 4x tālummaiņu vienmēr nodrošinās asu attēlu, savukārt četras modernas attēla stabilizācijas funkcijas mazinās efektus, ko rada objekta kustība, nepietiekams apgaismojums un kameras vibrācijas. Savukārt gadījumos, kad attēlam nepieciešama neliela retuša, tos var rediģēt turpat fotokameras displejā, izmantojot komplektā iekļauto irbulīti, kurš ļauj pievienot ar roku rakstītus komentārus vai lietot krāsu funkcijas.

COOLPIX S4000 fotokameras tiek piedāvātas četros krāsu toņos: melnā, zeltainā, metāliski sarkanā un rozā. Nopērkams būs sākot ar 2010. gada martu par aptuveni 200 USD.

Nikon Coolpix P100Daudzfunkcionālā P100


Īpaši piemērota tiem, kuri vēlas maksimāli izmantot visas savas kompaktkameras piedāvātās iespējas, šis pārejas modelis nodrošina teicamu veiktspēju, ļaujot fotogrāfam tvert visdažādākos objektus un mirkļus vienmēr vislabākajā kvalitātē. Platleņķa NIKKOR objektīvs ar 26x tālummaiņu un ED optiku paplašina uzņemamo objektu klāstu un ik reizi nodrošina skaidru, asu attēlu. Unikālais CMOS attēla sensors ar aizmugures izgaismojumu, kas paaugstina jutību un mazina trokšņus līdz ar to ļaujot uzņemt lieliskus fotoattēlus arī nepietiekamā apgaismojumā, bet 10,3 megapikseļi ļauj tvert vissīkākās detaļas vai augstas kvalitātes tuvinātus attēlus. Neatkarīgi no tā, vai uzņemšana notiks diennakts gaišajā vai tumšajā laikā, jūs iegūsiet lieliskus videoklipus, izmantojot Pilnu 1080p HD filmu ieraksta funkciju ar stereo skaņu, optisko tālummaiņu un automātisko fokusēšanos - tam visam notiekot ar ātrumu 30 kadri sekundē. Tas, ka šī kamera lepojas ar visjaunākajām tehnoloģijām, nebūt nenozīmē, ka to nav ērti lietot, jo videouzņemšana tiek aktivizēta ar atsevišķas pogas nospiedienu, savukārt kadrēt attēlu palīdzēs 7,7 cm (3 collu) displejs ar maināmu vērsuma leņķi. Fotokamera var palepoties arī ar 5 dažādiem attēla pretizsmērēšanās iestatījumiem, lai jūs varētu pilnībā nodoties attēlam jūsu priekšā.

COOLPIX P100 pieejams melnas krāsas korpusā. Iegādāties varēs sākot ar 2010. gada martu par aptuveni 400 USD.

Nikon Coolpix L110Iespaidīgais, daudzpusīgais L110


L110 apvieno moderno tehnoloģiju un lietošanas ērtības, lai dotu jums iespēju nekļūdīgi fiksēt šos tik būtiskos dzīves mirkļus. Platleņķa NIKKOR objektīvs ar 15x tālummaiņu nodrošina izcilu precizitāti un lielisku asumu, kā arī iespēju gūt brīnišķīgus momentuzņēmumus vai ierakstīt HD filmu ar stereo skaņu un vēlāk to visu pārskatīt uz lielā 7,5 cm (3 collu) augstas izšķirtspējas LCD ekrāna. Vēl jāpiebilst, ka kamera aprīkota ar 12,1 megapikseļu sensoru, piecām attēla stabilizācijas funkcijām, ergonomisku satveri, 1 cm makrouzņemšanu un 15 sižeta režīmiem, kuri parūpēsies par to, lai jūsu fotoattēli izskatītos tieši tā, kā jūs to vēlaties. Energoefektīvais L110 spēj uzņemt vairāk attēlu, nekā citas fotokameras, kurās tiek izmantotas AA tipa baterijas, tādēļ jums nav jāuztraucas par to, ka pazudīs barošanas spriegums - gan atrodoties mājās, gan ārzemju ceļojumā.

COOLPIX L110 tiek piedāvāts divos krāsu toņos: melns un vīnsarkans. Pārdošanā šis fotoaparāts būs jau 2010. gada februārī par aptuveni 280 USD.

Nikon Coolpix L22Jaukie un pieejamie L21 un L22


Abas kameras ir ērti un viegli izmantojamas, ideāli piemērotas bezrūpīgam fotopriekam, kuru var baudīt ikviens ģimenes loceklis, uzņemot lieliskus fotoattēlus. L22 piedāvā lielu, 7,5 cm (3,0 collu) LCD monitoru, kurš atvieglo fotoattēlu uzņemšanu un aplūkošanu. Iebūvētais elektroniskais vibrāciju samazinātājs un kustību detektors, automātiskais sižetu atlasītājs un vienkāršs automātiskais režīms nodrošina lieliskus uzņēmumus bez nepieciešamības veikt kādus nebūt iestatījumus. Viedā portreta sistēma seko tam, lai ikviens atrastos kadra robežās, bet liela izmēra pogas atsevišķi gan uzņemšanas, gan atskaņošanas režīmiem nodrošina kameras izmantošanu bez problēmām. Abi modeļi spēj ierakstīt arī video un tajos izmantotas tipveida AA baterijas.

L21 jūs varat iegādāties tumši brūnā, rozā vai šampanieša sudrabkrāsas korpusā. L22 jūs varat iegādāties melnā, sarkanā vai šampanieša sudrabkrāsas korpusā. L22 pārdošanā būs jau 2010. gada februārī par aptuveni 130 USD.

mana Picturetown


Tagad jūs varat veidot un droši saglabāt savu fotoattēlu kopijas, izmantojot savu Picturetown - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un kopīgošanas servisu, ko jums nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties savās fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot dārgos attēlus tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā bez maksas tiek nodota vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru jūs varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu fragmentu glabāšanai, savukārt, pietrūkstot brīvajai vietai, jūs jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam, lai gūtu iespēju uzglabāt vēl vairāk fotoattēlu.