Nikon COOLPIX S1100pj S5100Kamera S1100pj ar uzlabotu projektoru un kamera S5100, kas nodrošina augstu veiktspēju vājā apgaismojumā, ir jaunākie Nikon kompakto kameru modeļi.

Amsterdama, Nīderlande, 2010. gada 17. augusts - Nikon Europe šodien iepazīstina ar divām jaunām COOLPIX sērijas kompaktajām kamerām. Viena no tām ir kamera S1100pj ar integrētu projektoru, kas ir godalgotās kameras S1000pj pēctece, bet otra ir kamera S5100, kas ir piemērota uzņemšanai visdažādākajās situācijās un aprīkota ar profesionālām tehnoloģijām, lai nodrošinātu nepārspējamus uzņēmumus pat vājā apgaismojumā.

Ar kameru COOLPIX S1100pj Nikon kārtējo reizi maina veidu, kā cilvēki dalās fotogrāfijās, video un pat prezentācijās, jo šī kamera ir aprīkota ar integrētu projektoru, tā nodrošina uzlabotu attēla kvalitāti, kā arī to var tieši pievienot datoram. Toties kamera COOLPIX S5100 ir aprīkota ar četrām tehnoloģijām, kas nodrošina lielisku nakts attēlu uzņemšanu. Šīs tehnoloģijas ir objektīva pārbīdes tipa VS (vibrāciju samazināšana), augsta jutība ar zemu trokšņu līmeni (līdz pat ISO 3200), uzlabota kustības uztveršana un jauna zibspuldzes vadības sistēma. Abi jaunie modeļi ir aprīkoti ar NIKKOR precīzajiem objektīviem un Nikon EXPEED C2 digitālo attēlu apstrādi, kā arī tie ietver leģendārās Nikon funkcijas, kas ir izstrādātas augstākās kvalitātes attēlu uzņemšanai.

Nikon Europe B.V. klientu produktu daļas vadītājs Marks Pekelharings (Mark Pekelharing) saka : "Šīs divas jaunās COOLPIX sērijas kameras ir piemērotas ikvienam neatkarīgi no tā, vai vēlaties iegūt jaunāko izstrādājumu vai ērtu un kompaktu kameru visu sev svarīgo atmiņu iemūžināšanai. Kamera S5100 nodrošina lielisku kvalitāti par pieņemamu cenu, bet kamera S1100pj ir nākamais solis Nikon uzsāktās projektora kameru ieviešanas procesā. Kameru S1100pj var pievienot personālajam datoram vai Mac datoram, tāpēc tā ir ļoti plaši pielietojama ierīce kā mājās, tā arī darbā, kas padara fotogrāfiju, prezentāciju un cita satura rādīšanu citiem vienkāršāku kā jebkad agrāk."

Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu vairāk par S5100
Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu vairāk par S1100pj

COOLPIX S1100pj - jauns veids, kā dalīties fotogrāfijās

Kamera S1100pj ir godalgotās kameras S1000pj (pasaulē pirmā kamera ar iebūvētu projektoru) pēctece, kas nodrošina jaunus attēlu skatīšanās un rādīšanas veidus, neizmantojot papildus aprīkojumu un nedrūzmējoties ap kameras šķidro kristālu displeju. 14 lūmenu projektors ir par 40 % spilgtāks nekā tā priekštecis, sniedzot iespēju projicēt jaunos apstākļos, piemēram, gaišākās telpās vai uz gaišākām virsmām. Tāpat to var pievienot personālajam datoram vai Mac datoram, sniedzot iespēju izmantot projektoru, lai nekavējoties parādītu saglabātos attēlus vai prezentācijas.
Kamera S1100PJ ir aprīkota ar 14,1 megapikseļa sensoru, platleņķa 5x tālummaiņas NIKKOR objektīvu un 7,5 cm (3,0 collu) īpaši augstas izšķirtspējas (460 tūkst. punktu) skārienekrāna šķidro kristālu monitoru, kas nodrošina intuitīvu skāriena vadību, līdz ar to tā nav tikai moderns sīkrīks, bet gan ierasti augstas kvalitātes Nikon kamera. Lai jebkurā situācijā uzņemtu izteiksmīgas fotogrāfijas, kamera ietver piecas attēlu izplūšanas samazināšanas funkcijas, bet, izmantojot ērtos uzņemšanas režīmus, piemēram, vienkāršo automātisko režīmu un viedportretēšanas sistēmu, varat neuztraukties par pareizā iestatījuma izvēli un pilnībā pievērsties attēla uzņemšanai.

Tāpat kamera S1100pj ietver dažādas retušas funkcijas, tostarp platleņķa lēcas efektu, izvēlētas krāsas izcelšanu vienkrāsainos attēlos un fona izlīdzināšanu, kas sniedz iespēju pilnībā radoši izpausties un rediģēt attēlus, neizmantojot datoru. Varat padarīt slīdrādes interesantākas, izmantojot iebūvētās animācijas, fona mūziku un slaidu pārejas. Turklāt, izmantojot krāsošanas funkciju, varat attēliem pievienot ar roku rakstītas anotācijas pat laikā, kad tie tiek projicēti uz sienas.

Kamera COOLPIX S1100pj ir pieejama melnā un zaļā krāsā.

COOLPIX S5100 - lieliski attēli pat vājā apgaismojumā

S5100 ir plāna un stilīga 12,2 megapikseļu kamera, kas, pateicoties ērtajām funkcijām, nodrošina augstu veiktspēju jebkurā situācijā. Pateicoties objektīva pārbīdes tipa VS (vibrāciju samazināšanai), uzlabotajai kustības uztveršanai un modernajai zibspuldzes vadības sistēmai, jūs iegūsit skaidrus un izteiksmīgus attēlus pat naktī, kad tos ir grūtāk uzņemt. Ja neizmantojat trijkāji, bet turat kameru rokās, kamera S5100 to nosaka un automātiski izvēlas vispiemērotākos iestatījumus, lai samazinātu attēla izplūšanu un nodrošinātu skaistus attēlus jebkurā situācijā.

EXPEED C2 apstrādes sistēmas uzlabotais reakcijas laiks sniedz iespēju vienmēr uzņemt labāko kadru, pat ja objekts kustās. Turklāt, ja vēlaties plašāk iemūžināt mirkli, varat izmantot īpašo video pogu, lai ātri un ērti ierakstītu 720 p HD kvalitātes video. Lai gan kamera S5100 ir aprīkota ar 5x tālummaiņas NIKKOR objektīvu (minimāli 28 mm platleņķis), sportiskā un noapaļotā metāla korpusa biezums ir tikai 21,6 mm (0,9 collas), tāpēc to var ērti ievietot somā vai kabatā.
Kamera COOLPIX S5100 ir pieejama sešās krāsās: sarkanā, melnā, zilā, rozā, violetā un sudraba krāsā

 

ViewNX 2
ViewNX 2 ir universāla programmatūras pakotne, kas lietotājiem sniedz iespēju ērti importēt, pārlūkot, rediģēt un koplietot nekustīgus attēlus un video. Uz īpaši veiksmīgās programmatūras ViewNX balstītais ViewNX 2 ir lietotājam draudzīgs komplekts, kas nodrošina ļoti plašu funkciju klāstu, kas ievērojami pārsniedz datora operētājsistēmā ietverto. Jaunās uzlabotās video rediģēšanas funkcijas ir tādas pašas kā Nikon godalgotajām digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām, un tās lietotajiem sniedz iespēju izveidot izcilus videoierakstus. Programmatūras pakotne ViewNX 2 ir ietverta visu Nikon digitālo kameru komplektācijā, kā arī to var bez maksas lejupielādēt.

EXPEED C2
Sākotnējā EXPEED attēlu apstrādes sistēma ietvēra visas Nikon ilgstošās pastāvēšanas laikā izstrādātās tehnoloģijas un uzkrāto pieredzi. Tagad jaunākā Nikon izslavētās sistēmas versija EXPEED C2 sniedz vēl plašākas fotografēšanas iespējas, nodrošinot uzlabotu video ierakstīšanu, augstas jutības veiktspēju un maksimālu attēla kvalitāti. EXPEED 2 maksimāli palielina sensora veiktspēju, lai nodrošinātu skaidrus un dabīgus attēlus un video ar košām krāsām, samazinātu trokšņu līmeni un vienmērīgām toņu pārejām.

Nikon my Picturetown
Tagad varat droši dublēt savus attēlus, izmantojot my Picturetown - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotogrāfiju uzglabāšanas un koplietošanas pakalpojumu, ko nodrošina Nikon. Ērti koplietojiet fotogrāfijas ar draugiem un kārtojiet īpašās atmiņas tiešsaistes kolekcijās. Jūs iegūstat 2 GB brīvas vietas, ko varat izmantot, lai glabātu tūkstošiem atmiņu. Ja ir nepieciešams saglabāt vairāk attēlu, jebkurā brīdī varat jaunināt dalību uz zelta kontu.


*Pieejamības datumi var atšķirties atkarībā no reģiona. Specifikācijas un aprīkojums var mainīties bez iepriekšēja paziņojuma vai atbildības no ražotāja puses. 2010. gada augusts, ©2010 Nikon Corporation.