Trīs Canon produkti saņēmuši prestižās Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (European Imaging and Sounds Association - EISA) pasniegtās godalgas. Canon EOS 550D saņēma godalgu kategorijā Eiropas fotokamera 2010-2011, Canon EOS 7D - kategorijā Eiropas uzlabotā SLR fotokamera 2010-2011, bet videokamerai Canon LEGRIA HF M31 tika piešķirta Eiropas ģimenes videokameras 2010-2011 godalga. Par EISA godalgu piešķiršanu izlemj profesionāļu komisija, kurā ietilpst vairāk nekā 50 vadošo nozares žurnālu redaktoru no 20 valstīm. Godalgu saņemšanai tiek nominēti produkti, kas apvieno mūsdienīgu tehnoloģiju, funkcijas un dizainu ar pieņemamu cenu, un 2010.-2011. gada žūrijas komisijas locekļi ir atzinuši trīs Canon produktus par vislabākajiem savā klasē.

"Esam apņēmušies izstrādāt jaunus un novatoriskus produktus, kas lietotājiem ļautu iemūžināt notikumus un dalīties īpašos dzīves mirkļos ar draugiem un ģimeni," sacīja Stīvs Maršāls (Steve Marshall), Produktu nodaļas mārketinga direktors, Canon Consumer Imaging Group, Canon Europe. "EISA godalgas liecina par augstu novērtējumu un parāda Canon apņemšanos dalīties kvalitatīvu attēlu radīšanas aizrautībā ar vienkāršiem lietotājiem un profesionāļiem."

Eiropas fotokamera 2010-2011: Canon EOS 550D

Canon EOS 550D paver jaunus Canon DSLR fotokameru iespēju apvāršņus, jo pusprofesionālās DSLR fotokamerās pieejamo tehnoloģiju un funkcijas ļauj izmantot ierīcē ar kompaktu, vieglu un lietotājiem patīkamu korpusu. 18 MP APS-C CMOS sensors apvienojumā ar Canon uzlaboto DIGIC 4 attēlu procesoru un iespēju uzņemt standarta Full HD video palīdz fotografēšanas amatieriem atklāt jaunus radošās izpausmes līmeņus.

EISA žūrijas komisijas locekļu atzinums par Canon EOS 550D: "Canon EOS 550D ir izcila sākuma līmeņa fotokamera, jo šajā ērti lietojamajā ierīcē ar lielisku dizainu ir pieejams plašs funkciju klāsts. Full HD video ierakstīšanu var veikt, pilnībā manuāli kontrolējot ekspozīcijas un fokusēšanas iestatījumus, turklāt tiek nodrošināti arī dažādu līmeņu fotogrāfiem atbilstoši fotoattēlu režīmi. Fotokamerai ir tāda pati 18 miljonu pikseļu izšķirtspēja kā profesionālajai EOS 7D un ļoti līdzvērtīga attēla kvalitāte, taču par pieejamāku cenu. Šī fotokamera ir veiksmīgs risinājums, kas aprīkots ar funkcijām, lai dažādu līmeņu fotogrāfiem vēl pilnvērtīgāk ļautu izbaudīt savu vaļasprieku."

Eiropas uzlabotā SLR fotokamera 2010-2011: Canon EOS 7D

Ilgstošas izstrādes laikā Canon inženieri ņēma vērā ieteikumus no fotogrāfiem visā pasaulē, lai radītu tādu fotokameru, kas atbilstu viņu vajadzībām, proti, EOS 7D. Papildus 18 MP APS-C CMOS sensoram fotokamerā EOS 7D ir arī Dual DIGIC 4 procesors, kas jebkuros apgaismojuma nosacījumos nodrošina ātru un kvalitatīvu veiktspēju, ISO, ko var paplašināt līdz 12 800, un nepārtrauktas uzņemšanas funkcija ar 8 kadriem/sekundē. Turklāt, lai lietotu visas fotokameras piedāvātās funkcijas, nav vajadzīgas nekādas papildierīces.

EISA žūrijas komisijas locekļu atzinums par Canon EOS 7D: "Ar 19 jaunajiem AF šķērspunktiem, īpaši augstiem ISO iestatījumiem un režīmu, kas vienā sekundē ļauj uzņemt līdz pat astoņiem kadriem, Canon EOS 7D ir pareizā izvēle, fotografējot darbības un ar sportu saistītus notikumus. Fotokamerā izmantots jaudīgais Canon DIGIC 4 procesors un APS-C CMOS sensors ar 18 miljoniem pikseļu, kas apvienojumā ļauj iegūt augstas kvalitātes fotoattēlus un uzņemt Full HD 1080p video. Lai gan fotokamerai ir vidēja līmeņa cena, EOS 7D ir magnija sakausējuma korpuss, tā ir apkārtējai videi draudzīga ierīce un piedāvā precīzas 1x palielināšanas un 100% skatu meklētāja funkcijas."

Eiropas ģimenes videokamera 2010-2011: Canon LEGRIA HF M31

LEGRIA HF M31 ietilpst LEGRA HF M sērijā, kas apvieno augstākā līmeņa Canon tehnoloģiju ar uzlabotām funkcijām un ļoti intuitīvu LCD skārienekrānu, lai sniegtu nevainojamas kontroles iespējas. Videokamera ir ērti lietojama un parocīga, tāpēc ir lielisks risinājums lietotājiem, kas vēlas uzņemt augstas kvalitātes Full HD video ar kompaktu ierīci. LEGRIA HF M sērijas ierīcēm ir 3,3 megapikseļu Full HD CMOS sensors, 18x uzlabota tālummaiņa, Canon HD Video objektīvs un DIGIC DV III apstrādes tehnoloģija. Videokamerai LEGRIA HF M31 ir duālā zibatmiņa, kurā apvienota 32 GB iekšējā atmiņa ar SDHC atmiņas kartes slotu.

EISA žūrijas komisijas locekļu atzinums par Canon LEGRIA HF M31: "Ģimenes videokamerai jābūt tādai, lai to ērti varētu lietot visi ģimenes locekļi: gan pieaugušie, gan bērni. Mazā videokamera Canon LEGRIA HF M31 ar izcilo skārienekrānu un tikai dažām pogām ir tieši tāda. Taču nepārprotiet - neskatoties uz kompaktajiem izmēriem, tāir pilnībā aprīkota HD videokamera ar liela ātruma automātisko fokusu un pat mikrofona savienotāju. Optiskais attēla stabilizētājs, kā arī 32 GB zibatmiņa vai ārējā SD karte lieliski papildina augstā līmeņa veiktspēju."