Photo Safe IIPhotos Safe II ir pārvietojamā datu glabāšanas iekārta, ko var ņemt līdzi ceļojumos vai uz nopietnu fotografēšanu, kur ar atmiņas kartēm parasti nepietiek. Tas ir daudz ērtāks un mazāks nekā klēpjdators, tādēļ šādi varianti ir kļuvuši pieprasīti fotogrāfu vidū. Šāda iekārta saglabā visus svarīgos fotoattēlus un ļauj atbrīvot foto atmiņas kartes nākošajām fotogrāfijām.
Šī konkrētā iekārta ir pieejama 80GB un 160GB ietilpībā par 139 USD un 189 USD. Te nav LCD ekrāns, lai apskatītos nofotografēto, bet ir LED ekrāns, kas parāda informāciju par saturu. Photos Safe II neaizvietos jūsu klēpjdatoru, jo ar to nevar apskatīties, rediģēt un apstrādāt jūsu fotogrāfijas. Vecākais brālis (pirmā Photos Safe versija) ir uzvarējis American Photo 2007 Editor's Choice Award.
Photo Safe II nokopēs jūsu atmiņas kartes saturu ar vienu pieskārienu pogai "Auto Copy". Kopēšanas ātrums ir līdz 5 MB/s (kas ir salīdzinoši lēns ātrums salīdzinājumā ar citām šādām iekārtām), tādejādi 1 GB atmiņas karti ir iespējams pārkopēt aptuveni trīsarpus minūtēs. Atmiņas bloks strādā ar populārākajām zibatmiņām: CF (Extreme III, IV, UDMA), MMC, SD/HC Card, miniSD, Memoy Stick, MS PRO, MS Duo, MS PRO Duo un xD atmiņas kartēm.