nikon d700Arī Nikon atjaunojis saviem digitālajiem fotoaparātiem D3 un D700 programmaparatūru (firmware).
Nikon D3 programmatūras 2.01 jaunā versija veic šādas izmaiņas:
• Ģeodēziskā informācija tagad tiek attēlota ViewNX versijā 1.2.0 vai jaunākā un Capture NX 2 versija 2.1.0 vai jaunākā, ja attēli fotografēti ar GPS iekārtu GP-1, kas piestiprināta uz aparāta.
• Uzlabota autofokusa veiktspēja režīmā C (Continuous-servo AF mode) ar relatīvi tumšiem objektiem.
• Kad AF-ON poga ir nospiesta, tad monitors izslēdzas un fokusa punktu var izvēlēties ar selekciju.

Nikon D700 programmaparatūras 1.01 jaunā versija veic šādas izmaiņas:
• Ja individuālajos uzstādījumos a4 fokusa izsekošana lock-on ir nomainīta uz Off Continuous-servo AF režīmā, tad objektīva fokusēšanas sistēma pārvietojas pakāpeniski un neseko autofokusa iestādījumiem. Tagad tas ir izlabots.
• Ja Speedlight SB-800 ir pievienota fotoaparātam ar režīmu Distance-priority manual (GN), un tad ekspozīcijas mērītājs ir pārlādēts vai fotoaparāts tiek ieslēgts, tad tiek mainīta distances informācija. Arī tas tagad ir salabots.
• Ja Multi-Power bateriju paka MB-D10 ir pievienota fotoaparātam un EN-EL3e ir ievietotas fotoaparātā, bet neviena baterija nav ievienota MB-D10, un SB-900 zibspuldzes režīms nomainīts uz TTL auto režīmu, tad zibspuldzes režīms mainās uz A režīmu, ja ekspozīcijas mērītājs ir izslēgts vai pārlādēts, vai kamera tiek izslēgta/ieslēgta. Tas arī ir salabots. To gan jau salaboja SB-900 programmaparatūras atjauninājums uz versiju 5.02.

Lejupielādēt D3 programmaparatūru un D700 programmaparatūru.