eye-fi proEye-Fi prezentējusi "Pro" versiju savai SDHC atmiņas kartei, kas spēs bez vadiem uz datoru nosūtīt ne tikai JPEG attēlus un video, bet arī RAW attēlus, kas tomēr ir būtiski, jo reti kad profesionāļi fotografē JPEG formātā. Tāpat Eye-Fi Pro tagad atbalsta tiešo Ad-Hoc konekciju ar bezvada iekārtām un nav nepieciešams rūteris.

Šī jaunā atmiņas karte var ielādēt tagad automātiski pa tiešo fotogrāfijas un video interneta vietnēs. Cena par šo 4 GB SDHC atmiņas karti arī visai draudzīga - ap 150 USD.
Bet ja jums jau ir šīs firmas iepriekšējā atmiņas kartes versija, tad tagad tiek piedāvāts atjaunot ar Eye-Fi menedžeri programmaparatūru un tad būs pieejams tā saucamais "Selective Transfer". Tas ļaus uz datoru nosūtīt tikai tos attēlus vai video, kurus jūs izvēlēsities. Izvēlaties nepieciešamos attēlus un izmantojot standarta "protect" vai "lock" iespēju, jūs norādāt kuru attēlu tad ir jāsūta uz datoru. Visi aizsargātie foto/video automātiski tiek nosūtīti uz datoru un kartē saglabājas tik ilgi, kamēr tos neizdzēšat.
Papildus informācija mājas lapā www.eye.fi.