Phase One 645DFPhase One piedāvā 645DF uzlabotu variantu savai digitālai vidējā formāta fotokamerai. Šī fotokamera tagad tapusi sadarbībā ar Mamiya Digital Imaging. Būtiskākais parametrs tai ir jaunais standarts 1/1600 zibspuldzes sinhronizācijai. Eksperti spēs novērtēt šo rādītāju, jo tādu var panākt tikai ar centrālo slēdzi. Pasaulē starp vidējā formāta fotokamerām tāds tagad esot tikai šim modelim. Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, šim fotoaparātam ir uzlabota autofokusēšanās ātrdarbība. Tāpat šī esot pirmā vidējā formāta fotokamera, kurai ar vienu pogas spiedienu var iestatīt individuāli saglabātos funkcionālos iestatījumus.

Schneider-Kreuznach objektīviTāpat Phase One prezentēja 3 jaunus objektīvus: 55mm, 80mm un 110mm, kas tapuši sadarbībā ar Schneider-Kreuznach un tiem ir centrālais slēdzis.
645DF ir savietojams ar digitālajām aizmugurēm, kas atbalsta Phase One / Mamiya AFD pieslēgumu, piemēram, Phase One, Leaf, Mamiya un citi fotoaparāti. Phase One 645DF būs piejams pārdošanā 2009. gada 4. ceturksnī par 5 100 EUR. Objektīvi ar centrālo slēdzi maksāšot no 2 130 EUR. Jau tagad varat rezervēt sev vēlamo modeli:
www.phaseone.com/partners
www.leaf-photography.com/dealers.asp