Canon PIXMA MP980Canon abi jauni bezvada Wi-Fi tintes printeri ir paredzēti vidēji prasīgiem lietotājiem. Kā apgalvo Canon, tad PIXMA MP980 ir pirmais "viss vienā" printeris, kas izmanto atsevišķi pelēko un melno tinti, lai iegūtu īsti neitrālu melnbalto fotogrāfijas izdruku.

Printeriem PIXMA MP980 un MP620 ir Canon izstrādātā Auto Photo Fix tehnoloģija, kas drukājot atpazīst portretus vai dabas skatus un palīdz koriģēt sarkano acu efektu, uzlabo sejas ādās toni, optimizē gaišumu un kontrastu, kā arī uzlabo krāsu piesātinājumu bez jebkādas manuālās iejaukšanās. Printeriem var ievietot atmiņas kartes, tad apskatīt konkrētās bildes, izvēlēties un izdrukāt.
Abiem modeļiem ir Canon Auto Scan Mode, kas samazina nepieciešamo darbību skaitu, lai ieskanētu un saglabātu failā attiecīgo materiālu. Šī tehnoloģija atpazīst dokumenta tipu jau skenējot - fotogrāfijas, biznesa kartes, teksta dokuments utt., automātiski apgriež un saglabā informāciju PDF vai JPEG attēlā atkarībā no attēla tipa.
PIXMA MP980 maksāšot aptuveni 300 USD, bet PIXMA MP620 attiecīgi uz pusi mazāk - 150 USD. Iegādāties varētu šos printerus Oktobra beigās.