SELPHY CP-810Canon iepazīstina ar jauno SELPHY foto kompaktprinteri SELPHY CP810, kas izstrādāts, lai ātri un viegli izgatavotu laboratorijas kvalitātes izdrukas mājās vai ceļā. Jaunajam modelim, kas aizvieto SELPHY CP800, ir daudz uzlabojumu, tostarp smalkāks, kompaktāks un mobilāks dizains, radošākas funkcijas un ērtāka lietošana.

SELPHY CP810 ir ideāli piemērots tiem, kuriem nepieciešams ērts printeris, kas nodrošina augstas kvalitātes attēlu izdrukas nepilnas minūtes laikā . Tā vieglais, portatīvais dizains var būt noderīgs arī nelielos uzņēmumos, kas vēlas piedāvāt dokumentu foto drukāšanu uz vietas vai citus tūlītējas foto drukāšanas pakalpojumus.

Fotoattēlus var izdrukāt tieši no dažādām saderīgām atmiņas kartēm vai jebkuras ierīces, kas saderīga ar PictBridge, piemēram, foto vai video kameras. Caur integrētu USB portu SELPHY CP810 var drukāt arī no USB zibatmiņas vai mobilā telefona.

Vienkārša lietošana

SELPHY CP810 vadības pamatā ir noliecams 6,8 cm (2,7 collu) krāsu LCD ekrāns, kas nodrošina uzlabotu apskatīšanu un vadību. Ar 13 valodu atbalstu attēlus var ērti apskatīt un izdrukāt, vienkārši nospiežot pogu.

Laboratorijas kvalitātes izdrukas jebkurā vietā

Uzlabota Auto Image Optimizer funkcija palielina izdruku kvalitāti salīdzinājumā ar oriģinālo digitālo attēlu kvalitāti, atpazīstot ainas un uzlabojot objektu ar atbilstošiem pielāgojumiem, piemēram, regulējot spilgtumu vai kontrastus. Turklāt Smooth Skin efekts izlīdzina ādas defektus, lai portreti būtu pievilcīgāki, un ir iespējams izmantot manuālo spilgtuma regulēšanu krāsainākām izdrukām.

Izmantojot krāsu sublimācijas tehnoloģiju, SELPHY CP810 piešķir attēliem izcilu dziļumu un krāsu nianses, nekavējoties nodrošinot rezultātiem tradicionālo laboratorijas izdruku izskatu. Izdrukas uzreiz ir sausas un gatavas lietošanai, izturīgas pret skrāpējumiem, apšļakstīšanu un izbalēšanu. SELPHY CP810 var īpaši ātri izgatavot pastkartes (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) un kredītkartes (86 x 54 mm) formāta izdrukas uz dažādiem Canon foto materiāliem. SELPHY CP810 piedāvā arī dažādas attēlu izkārtojuma iespējas, tostarp ID foto izkārtojumu, kas ļauj lietotājam izdrukāt vairākus standarta vai pielāgotus ID foto attēlus uz vienas papīra lapas.

SELPHY CP810 piedāvā portatīvu drukāšanu, un tam ir izvēles NB-CP2L akumulators, kas ļauj nekavējoties drukāt, pat esot ceļā. Lai printeris būtu pārvietojams tikai tad, kad nepieciešams, drošības slotam uz printera korpusa var pievienot drošības kabeli, piemēram, Kensington atslēgu. Papildaprīkojuma putekļu drošais apvalks aizsargā printeri un materiālus putekļainā vidē.

Pievienojieties CANON iMAGE GATEWAY kopienai

Jaunā Canon SELPHY CP810 īpašnieki var pievienoties atjauninātajam CANON iMAGE GATEWAY, tiešsaistes vietnei attēlu kopīgošanai, kas tagad piedāvā 10 GB lielu vietu pat pilnas izšķirtspējas attēlu uzglabāšanai. Ērtā saskarne ļauj lietotājiem meklēt attēlus, veidot apvienotus foto un video albumus, kuros iespējams saņemt draugu komentārus, un kopīgot albumus e-pastā vai sociālajos portālos.

SELPHY CP810 galvenie parametri:

• Stilīgs, izcili kompakts foto printeris

• 6,8 cm (2,7") paceļams LCD

• Dažādi drukas izmēri

• Drukājiet tieši no atmiņas kartēm, ar PictBridge saderīgām digitālajām fotokamerām un USB zibatmiņām

• 100 gadu izdrukas

• Apgriešanas funkcija

• Pieejamas 13 displeja valodas