PIXMA PRO-1Canon paziņo par divu jaunu A3+ PIXMA foto printeru izlaišanu. Tie ir piemēroti profesionāļiem un aizrautīgiem fotogrāfiem-amatieriem, kuri vēlas izgatavot profesionālas kvalitātes attēlus mājās vai studijā. Gan jaunajam PIXMA PRO-100, gan PIXMA PRO-10 ir Canon modernais, EOS iedvesmotais dizains, atsevišķas tintes un Wi-Fi savienojamība.

PIXMA PRO-100 aizvieto PIXMA Pro9000 MkII. Tam ir 8 krāsu tinšu sistēma, lai mājās izgatavotu satriecošus krāsainus attēlus. Kvalitatīvas izdrukas var izgatavot ātri – drukāšanas ātrums A3+ krāsainam fotoattēlam ar ierāmējumu ir aptuveni 90 sekundes, pat izmantojot dažādus drukas materiālus.

PIXMA PRO-10 aizvieto PIXMA Pro9500 MkII. Tam ir 10 pigmentu tinšu sistēma ar Chroma Optimizer tinti, tādēļ tā ir piemērota profesionāļiem un aizrautīgiem fotogrāfiem-amatieriem, kuri vēlas strādāt ar dažādiem drukas materiāliem. PRO-10 drukāšanas ātrums krāsainam vai melnbaltam A3+ attēlam ar ierāmējumu ir aptuveni 3 min 35 s.

Drukājiet augstas kvalitātes profesionālus fotoattēlus mājās

Ar Canon atsevišķajām, PIXMA PRO klāstam paredzētajām tintēm mājās iespējams izgatavot skaistas, kvalitatīvas izdrukas. PIXMA PRO-100 krāsu 8 tinšu sistēma, kas ietver trīs melnbaltās tintes (melnu, pelēku un gaiši pelēku), uzlabo gan vienkrāsainu izdruku, gan melnbalto fotoattēlu kvalitāti. Turklāt Canon ChromaLife100+ sistēma paplašina krāsu atveidi un uzlabo fotoattēlu noturību, radot ilgmūžīgus studijas kvalitātes fotoattēlus.

PIXMA PRO-10 desmit pigmentu tinšu sistēma ir uzlabota salīdzinājumā ar Pro9500 MkII – tai ir Canon jaunākās LUCIA tintes un plašāks krāsu klāsts. PRO-10 tagad ietver Chroma Optimizer tinti, kas mantota no godalgotā PIXMA PRO-1. Šī skaidrā tinte tiek uzklāta uz izdrukām un paplašina krāsu gammu, padara melno krāsu intensīvāku un piešķir izdrukām vienlaidu mirdzumu – fotoattēli ir piemēroti pārdošanai vai izstādīšanai.

Gan PIXMA PRO-100, gan PRO-10 atbalsta drukas materiālus līdz A3+ izmēram, un tiem ir jauns manuālās papīra padeves nodalījums ar pakāpeniski izliektu dizainu, lai printerī ātrāk un ērtāk ievadītu līdz 14 collu (35,56 cm) platus drukas materiālus. Jaunie modeļi ir saderīgi arī ar plašu ICC profilu klāstu, ļaujot viegli drukāt uz atbilstoša papīra, sasniedzot mākslinieciskus mērķus. Turklāt Canon ir paplašinājis savu fotopapīra klāstu ar jauno Photo Paper Pro Luster (LU-101), kas piemērots studijas un profesionāliem fotoattēliem. Tam ir gluda tekstūra un vienmērīgs izskats spilgtā apgaismojumā patiesi profesionālai apdarei.

Profesionāla drukāšana nu ir vienkārša

Jauns Canon programmatūras spraudnis ļauj uzlabot attēlus, izmantojot plašu foto rediģēšanas iespēju klāstu. Jaunā Print Studio Pro programmatūra aizvieto Easy-Photo Print Pro, lai nodrošinātu vienmērīgu attēlu drukāšanu no Canon Digital Photo Professional, Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom un Adobe Photoshop Elements1. Attēlu rediģēšanai ir jauna, vienkārša lietotāja saskarne un jaunas funkcijas, piemēram, uzlabots izkārtojums un teksta iespējas labākam izdruku gala rezultātam.

Canon jaunais PRO Mode (printera draivera krāsu profils) palīdz nodrošināt drukāto krāsu precīzu atbilstību ekrānā redzamajām krāsām. Turklāt lietotāji var instalēt un izmantot ICC profilus pašu izvēlētiem drukas materiāliem.

Ērta savienojamība

Gan PIXMA PRO-100, gan PRO-10 piedāvā plašas savienojamības iespējas. Ar Wi-Fi un Ethernet savienojumu printerus var kopīgot starp vairākiem datoriem un nodrošināt iespēju drukāt bezvadu tīklā. Lai ātri pārbaudītu kompozīciju, iespējams attēlus izdrukāt no saderīgiem planšetdatoriem vai viedtālruņiem.

Pieejamība

PIXMA PRO-100 un PIXMA PRO-10 būs pieejami visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā no 2012.gada novembra.

PIXMA PRO-100 – galvenās funkcijas:

• Satriecoši attēli līdz A3+ izmēram mājas apstākļos

• Piesātinātas krāsas ar 8 krāsu tinšu sistēmu

• Kvalitatīvas melnbaltās izdrukas ar 3 melnbaltām tintēm

• Ātra drukāšana: A3+ krāsu fotoattēls 1 min 30 s (ar ierāmējumu)

• Print Studio Pro spraudnis efektīvai darba plūsmai

• Plašs ICC profilu klāsts

• Wi-Fi un Ethernet savienojamība

• Gatavs lietošanai ar planšetdatoriem un viedtālruņiem

• Tiešā druka no diska

PIXMA PRO-10 – galvenās funkcijas:

• Galerijas kvalitātes A3+ foto printeris

• 10 tinšu sistēma

• Kvalitatīvas melnbaltās izdrukas ar 3 melnbaltām tintēm

• Profesionālas krāsainas un melnbaltas izdrukas

• Chroma Optimizer

• Augsta attēlu noturība

• Print Studio Pro spraudnis efektīvai darba plūsmai

• Plašs ICC profilu klāsts

• Uzlabota savienojamība ar Wi-Fi un Ethernet

• Gatavs lietošanai ar planšetdatoriem un viedtālruņiem

 

1 Atbalstītās lietojumprogrammas ietver: Canon Digital Photo Professional 3.12 vai jaunāku versiju, Adobe Photoshop CS4, CS5, CS5.1, Adobe Photoshop Elements 8, 9, 10 un Adobe Photoshop Lightroom 2.7, 3.