Canon PIXMA MX495Canon paziņo par savu PIXMA printeru klāsta papildināšanu ar PIXMA MX495. Tas paredzēts lietošanai mājas un birojā, piedāvājot pilnu savienojamības funkciju klāstu, sākot ar Wi-Fi un beidzot ar atbalstu Canon uzlabotajam PIXMA Cloud Link – un tas viss vienā kompaktā, daudzfunkcionālā strūklprinterī. Līdz ar PIXMA MX495 laišanu klajā, Canon daudzveidīgās savienojamības funkcijas ir pieejamas ikviena līmeņa ierīcē.


Uzlabota savienojamība
MX495 ir pilna funkciju klāsta ierīce, kas nodrošina drukāšanu, kopēšanu, skenēšanu un faksa sūtīšanu. Printerim ir pieņemama cena un tas ir aprīkots ar Wi-Fi un mākoņa savienojamību.
Integrētais Wi-Fi dod iespēju kopīgot MX495 ar vairākiem personālajiem datoriem, klēpjdatoriem un bezvadu ierīcēm mājās un birojā – gan tad, ja vēlaties izdrukāt dažāda veida dokumentus, e-pasta ziņojumus, prezentācijas darbam vai kādu īpašu fotoattēlu, ko parādīt citiem. Printeri var sinhronizēt ar Apple AirPrint™ un Google CloudPrint™, kā arī ar lietojumprogrammu PIXMA Printing Solutions, ko var lejupielādēt bez maksas no Apple Store vai Google Play, sniedzot iespēju lietotājam viegli pieslēgties printerim un izdrukāt mājām vai darbam nepieciešamo.
Turklāt MX495 ir savienojams ar Canon PIXMA Cloud Link, kas ļauj dokumentus un attēlus no mākoņpakalpojumiem, piemēram, GoogleDrive™, Dropbox™, Facebook™ un OneDrive™ drukāt tieši no printera. Lietotāji var arī skenēt JPEG un PDF dokumentus un saglabāt tieši mākoņa kontos vai viedierīcēs, izmantojot lietojumprogrammu PIXMA Printing Solutions, vai arī skenēt un sūtīt svarīgus darba dokumentus kā e-pasta pielikumus. MX495 atbalsta arī Access Point režīmu, kas ļauj pievienot viedtālruņus un planšetdatorus printerim bez interneta savienojuma.

Izcila programmatūra
Tāpat kā citiem Canon PIXMA modeļiem, arī MX495 ir pieeja Canon My Image Garden1 programmatūrai, kurā visa Canon PIXMA līdzšinējos produktos esošā programmatūra apvienota vienā viegli lietojamā saskarnē, ļaujot ātri un viegli pārslēgties starp drukāšanas un skenēšanas funkcijām. Turklāt Easy-PhotoPrint+ programmatūrā, kas pieejama, izmantojot lietojumprogrammu PIXMA Printing Solutions, ietvertas arī attēlu veidnes, apsveikuma kartiņas un kalendāri, kurus var papildināt ar viegli izdrukājamiem attēliem un kopīgot tos ar radiem vai draugiem.

PIXMA MX495 galvenās funkcijas:
• FINE kasetne ar 2 pl tintes pilieniem un līdz pat 4800 dpi drukas izšķirtspēju;
• ISO ESAT: 8.8 att./min. (melnbalts) 4.4 att./min. (krāsu);
• Papildu XL kasetnes;
• Wi-Fi savienojamība un Access Point režīms;
• Lietojumprogramma PIXMA Printing Solutions;
• Apple AirPrint™ un Google Cloud Print™ savietojamība;
• PIXMA Cloud Link (drukāšana un skenēšana);
• Skenēšana uz e-pastu;
• Easy-PhotoPrint+.

Pieejamība
PIXMA MX495 būs pieejams visā Eiropā no 2015. gada marta, un tā cena būs EUR 79.

 

1Pieejama, izmantojot personālo datoru.