Canon EF 40mm f/2,8 STMCanon iepazīstina ar diviem kompaktiem, viegliem objektīviem – EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM un EF 40mm f/2,8 STM. Abiem ir virkne jaunu funkciju, tajā skaitā nepārtraukta automātiskā fokusēšana Movie režīmā. Objektīvi piedāvā izcilu attēlu kvalitāti un uzlabotu pielāgojamību, lai visu prasmju līmeņu fotogrāfi varētu iemūžināt gandrīz jebkuru objektu fotogrāfijā un video.

Ātra, precīza automātiskā fokusēšana operatoriem un fotogrāfiem

EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM un EF 40mm f/2,8 STM piedāvā ne tikai pilna laika manuālo fokusēšanas vadību fotografējot, tie ir arī izcili piemēroti talantīgiem operatoriem, jo ļauj precīzāk fokusēt filmēšanas laikā. Abi objektīvi ir ideāli piemēroti lietošanai ar jauno EOS 650D. Tie izmanto jauno soļu motora tehnoloģiju (STM), nodrošinot ātru, nepārtrauktu fokusēšanu, ierakstot kustīgus objektus.

Piedāvājot uzlabotu AF sniegumu ar liela ātruma, ļoti precīzu fokusēšanu, abi objektīvi ļauj fotogrāfiem viegli uzņemt spontānākus, izcili skaidrus un detalizētus kadrus. Šāda iespēja ir īpaši noderīga dokumentālo, ātras darbības vai ceļojumu fotogrāfiju uzņemšanai. Ar attiecīgi 0,39 m un 0,3 m minimālo fokusēšanas attālumu EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM un EF 40mm f/2,8 STM ļauj piekļūt vēl tuvāk darbībai, vienlaikus saglabājot ideālu objekta fokusu.

EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM – daudzveidīga, jaudīga tālummaiņa

EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM ar 18–135 mm fokusa attālumu ir kompakts, daudzveidīgs tālummaiņas objektīvs, ko var izmantot visdažādāko objektu iemūžināšanai – no portretiem līdz ainavām un ātrai darbībai. Tas nodrošina augstas kvalitātes fotoattēlus pie lēna aizslēga ātruma. EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM ir inteliģents optiskais IS, kas piedāvā 4 iedaļu priekšrocību pār modeļiem bez IS. Objektīvs arī uztver, vai fotogrāfs uzņem parastu vai panorāmas foto, aktivējot vispiemērotāko IS režīmu. Uzņemot filmas, tiek automātiski aktivēts Dynamic IS, kas mazina efektu, ko izraisa operatora sakustēšanās, lai uzņemtais materiāls būtu vienmērīgs un stabils.

Lai nodrošinātu smalku fona miglainumu, izpētot tuvāku foto un video attēlu lauka dziļumu, EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM ir aprīkots ar apaļu apertūru elektromagnētiskajai diafragmai (EMD), kas gādā par ārkārtīgi precīzu vadību dažādu diafragmas iestatījumu diapazonā. Augstu attēlu kvalitāti visā tālummaiņas diapazonā nodrošina četras lēcu elementu grupas, tajā skaitā viens īpaši mazas dispersijas (UD) un viens precīzijas optikas (PMo) elements, lai labotu hromatisko aberāciju. Canon optimizētie Super Spectra pārklājumi uz katra lēcas elementa samazina arī dubultošanos un atspīdumu. Tie nodrošina, ka attēlu pēcapstrāde ir nepieciešama minimāli.
canon EF-S 18-135mm IS STM

EF 40mm f/2,8 STM – īpaši smalks, izcila attēlu kvalitāte

EF 40mm f/2,8 STM ir Canon pirmais EF "pankūkas" formas objektīvs ar 40 mm fiksētu fokusa attālumu un plašu f/2,8 atvērumu. Tas ir ideāli piemērots fotogrāfiem, kuri vēlas daudzveidīgu, kompaktu un vieglu objektīvu portretu, reportāžu, ceļojumu vai ainavu iemūžināšanai. Precīzu apaļās, septiņu asmeņu diafragmas vadību nodrošina EMD, radot skaistu "bokeh" efektu. Savukārt asfēriskā lēca ar Super Spectra pārklājumu nodrošina optimālu attēla kvalitāti no objektīva centra līdz malām.

EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS STM – galvenie parametri

• Daudzveidīgs 18-135 mm tālummaiņas diapazons – izcili piemērots ceļojumiem

• Vienmērīga, klusa STM fokusēšana, uzņemot filmas ar savietojamām kamerām

• Dinamiskais attēla stabilizators vienmērīgai filmu uzņemšanai

• Ātra automātiskā fokusēšana ar pilna laika manuālo fokusēšanu

• Minimālais fokusēšanas attālums 0,39 m

EF 40 mm f/2,8 STM – galvenie parametri

• Portatīvs "pankūkas" dizains

• Vienmērīga, klusa STM fokusēšana, uzņemot filmas ar savietojamām kamerām

• Ātra f/2,8 maksimālā apertūra uzņemšanai vājā apgaismojumā

• Tuva fokusēšana līdz 0,3 m

• Ātra, klusa AF izcili asiem rezultātiem

• Teicama attēla kvalitāte visā kadrā

Abi jaunie objektīvi būs pieejami 2012.gada jūlijā. EF 40 mm f/2,8 STM vidējā mazumtirdzniecības cena būs 191 lats, EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS STM – 398 lati.