Sony H200Jaunas Sony Cyber-shot™ kameras ar lielisku attēla kvalitāti, uzlabotu optisko stabilizāciju un Wi-Fi.

  • Uzlabota optiskā SteadyShot stabilizācija, kas efektīvi darbojas arī kopā ar tālummaiņu
  • Uzlabots Superior Auto režīms, kas nodrošina labākus rezultātus, fotografējot kustīgus objektus
  • Iebūvēts Wi-Fi vieglai attēlu koplietošanai un dublēšanai
  • Tūlītēja portretu retušēšana, izmantojot jauno "skaistuma efektu"
  • Uzlabotā zibspuldze izgaismo attālus objektus

Jaunākās Sony Cyber-shot™ kameras nodrošina aizraujošākas fotografēšanas un koplietošanas iespējas: varat uzņemt gan ceļojumus, gan ballītes, gan arī portretus.

Stilīgajās Cyber-shot™ WX200 un WX60 kamerās ir atzinīgi novērtētais Sony Exmor RCMOS sensors, kas nodrošina spilgtus un detalizētus attēlus un Full HD video.

Uzlabotā optiskā SteadyShot stabilizācija Exmor R™ CMOS modeļos līdz pat par četrām reizēm efektīvāk nekā pērn1 samazina kameras vibrāciju ietekmi un nodrošina skaidrus, neizplūdušus attēlus pat tad, ja tiek izmantota tālummaiņa, kas ir izplatīts izplūdušu attēlu cēlonis.Tagad stabili rezultāti ir iespējami visos tālummaiņas iestatījumos: no platleņķa ainavām līdz telefoto tuvplāniem.

Superior Auto režīms, kas uzlabots visos Exmor R™ CMOS modeļos, ļauj izvairīties no mēģinājumiem uzminēt pareizos kameras iestatījumus.Cyber-shot™ atpazīst vēl plašāku fotografēšanas situāciju klāstu, tai skaitā sarežģītas situācijas vājā apgaismojumā.Visas funkcijas automātiski tiek pielāgotas, lai iegūtu labākus rezultātus gan dienasgaismā, gan krēslā, savukārt uzlabotā kustību noteikšanas funkcija nodrošina neizplūdušus attēlus, ja objekts atrodas kustībā.

Iebūvētais Wi-Fi (Cyber-shotWX200) padara attēlu koplietošanu vieglāku nekā jebkad agrāk.Sūtiet pilnas izšķirtspējas attēlus uz viedtālruni vai planšetdatoru bez vadu starpniecības, pēc tam varat tos augšupielādēt sociālajos tīklos, izmantojot Sony lietotni PlayMemories Mobile.Kamerā uzglabātos attēlus varat skatīt tīklam pieslēgtā televizorā, turklāt fotoattēlus un video var tieši pārsūtīt no kameras uz datoru bez vadu starpniecības.

Wi-Fi ļauj arī izmantot viedtālruni kā parocīgu Cyber-shot™ kameras tālvadības pulti.Tas līdzinās otrai slēdža pogai jūsu kabatā. Šī iespēja lieliski noder pašportretiem un grupu foto, kuros vēlaties piedalīties arī pats.Izmantojot Wi-Fi un viedtālruni, var attāli kontrolēt arī citas kameras funkcijas, tai skaitā videoierakstes sākšanu, tālummaiņu, zibspuldzes režīma izvēli, automātisko taimeri un attēlu pārskatīšanu.2

Šī gada Cyber-shot™ klāstā iekļautā "skaistuma efekta" funkcija ļauj veidot vislabākos portretus.Pēc uzņemšanas kamera veic atjautīgu attēlu retušēšanu, noņemot ādas defektus un krunkas, lai iegūtu pievilcīgākus rezultātus.Funkcija pat spēj pavērt puspievērtas acis, balināt zobus un novērst pieres spīdumu.Funkcija ir piemērota gan vīriešu, gan sieviešu portretiem. Tā darbojas ātri un automātiski, un ir daudz vienkāršāka, nekā sarežģītā attēlu rediģēšana datorā.

Visiem jaunajiem modeļiem ir arī uzlabota zibspuldzes funkcija, kas palielina kameras jutību un ļauj labāk saskatīt tālumā esošus objektus arī pie nemainīga apgaismojuma.3 Paplašinātais kameras zibspuldzes darbības lauks lieliski noder ballīšu attēliem telpās un krēslā, kur agrāk ar kameras iebūvēto zibspuldzi varēja nepietikt.

Visiem Exmor R™ CMOS modeļiem kopīgā saderība ar TRILUMINOS(TM) Colour4 ļauj baudīt atmiņas, kas attēlotas spilgtās un dabiskās krāsās.Atskaņojot attēlus un videoklipus jebkurāBRAVIA televizorā, kasatbalstaTRILUMINOS(TM), jūs izbaudīsiet plašu, dzīvu un reālistisku krāsu paleti.

Pārskats par šī gada Cyber-shot™ modeļiem

Plānie un kompaktie Cyber-shot™ WX200 un WX60 uzņem lieliskus attēlus un Full HD video. Šīs vieglās un stilīgās kameras ir lieliski piemērotas gan ceļojumiem, gan ikdienai.

Cyber-shot™ H200 jaudīgais 26x tālummaiņas diapazons ļauj profesionāli fotografēt, nemainot objektīvus. Kameras ergonomiskais un ērtā satvēriena vieta un DSLR raksturīgais stils ir pārņemts no Sony α maināmo objektīvu kameru klāsta.

Vieglais un kompaktais Cyber-shot™ W730 nodrošina vienkāršu fotografēšanu, savukārt W710 ir lielas un ērtas pogas, kas lieliski palīdz iesācējiem. Jums vienmēr izdosies detalizēti attēli un HD videoklipi, neuztraucoties par sarežģītiem kameras iestatījumiem un vadības ierīcēm.

Pārskats par funkcijām

Cyber-shot™ WX20018,2 efektīvu megapikseļu Exmor R™ CMOS sensors, 10x optiskās tālummaiņas Sony G objektīvs, uzlabota optiskā SteadyShot stabilizācija, Full HD video, uzlabots Superior Auto režīms, ātrs autofokuss, Wi-Fi, "skaistuma efekts", uzlabota zibspuldze.

Sony WX200

Cyber-shot™ WX60 – 16,2 efektīvu megapikseļu Exmor R™ CMOS sensors, 8x optiskās tālummaiņas Carl Zeiss Vario-Tessar objektīvs, uzlabota optiskā SteadyShot stabilizācija, Full HD video, uzlabots Superior Auto režīms, "skaistuma efekts", uzlabota zibspuldze.

Sony WX60

Cyber-shot™ H200 – 20,1 efektīvu megapikseļu Super HAD CCD sensors, 26x optiskās tālummaiņas Sony objektīvs, HD video, inteliģentais automātiskais režīms, "skaistuma efekts", uzlabota zibspuldze, der AA baterijas.

Sony H200

Cyber-shot™ W730 – 16,1 efektīvu megapikseļu Super HAD CCD sensors, 8x optiskās tālummaiņas Carl Zeiss Vario-Tessar objektīvs, optiskā SteadyShot stabilizācija, HD video, inteliģentais automātiskais režīms, "skaistuma efekts", uzlabota zibspuldze.

Sony W730

Cyber-shot™ W710 – 16,1 efektīvu megapikseļu Super HAD CCD sensors, 5x optiskās tālummaiņas Sony objektīvs, HD video, inteliģentais automātiskais režīms, "skaistuma efekts", uzlabota zibspuldze.

Sony W710

Sony piedāvā plašu Cyber-shot™ piederumu klāstu, tai skaitā krāsainus futrāļus, siksnas, akumulatorus un lādētājus.

Šī gada Sony Cyber-shot™ WX200, WX60, H200, W730 un W710 ciparu kompaktkameras būs nopērkamas no 2013. gada februāra.

To cenas:

DSC-H200

170 Ls

DSC-WX200

185 Ls

DSC-WX60

125 Ls

DSC-W710

70 Ls

DSC-W730

100 Ls

1 DSC-WX200 ir uzlabota attēlu stabilizēšanas veiktspēja, salīdzinot ar iepriekšējo modeli DSC-WX100.Salīdzināšana veikta, pārrēķinot slēdža ātruma vērtību tālummaiņas diapazona telefoto galā (Sony veikts mērījums).

2 Fotoattēli ar Wi-Fi starpniecību tiek saglabāti viedtālrunī/planšetdatorā ar efektīvu 2 megapikseļu izšķirtspēju.Cyber-shot™ ierakstītos videofailus nevar saglabāt viedtālrunī/planšetdatorā.

3 Attēlu izmērs (pikseļos) samazinās, ja uzlaboto zibspuldzi izmanto kopā ar W710, W730, H200.

4"TRILUMINOS(TM)Colour" un "TRILUMINOS(TM)Display" ir unikālas Sony preču zīmes izstrādājumiem un pakalpojumiem, kas nodrošina paplašinātu krāsu gammu fotoattēlos un videoklipos.

 

Svarīgākie dati

 

W710

W730

WX60

WX200

H200

Objektīvs

Sony objektīvs

Carl Zeiss

Carl Zeiss

Sony G objektīvs

Sony objektīvs

Optiskā tālummaiņa/

Clear Image tālummaiņa

5x / -

8x / -

8x / 16x

10x / 20x

26x / -

Attēla sensors/efektīvie megapikseļi

Super HAD CCD 16,1 MP

Super HAD CCD 16,1 MP

Exmor R™ CMOS 16,2 MP

Exmor R™ CMOS 18,2 MP

Super HAD CCD 20,1 MP

BIONZ procesors

-

Ir

Ir

Ir

-

LCD

2.7. tipa ClearPhoto

2.7. tipa ClearPhoto

2.7. tipa ClearPhoto

2.7. tipa ClearPhoto

3.0. tipa ClearPhoto

Uzlabots Superior Auto režīms

-

-

Ir

Ir

-

Uzlabota optiskā SteadyShot stabilizācija

-

-

Ir

Ir

-

Uzlabota zibspuldze

Ir

Ir

Ir

Ir

Ir

"Skaistuma efekts"

Ir

Ir

Ir

Ir

Ir

Wi-Fi

-

-

-

Ir

-

TRILUMINOS Colour

-

-

Ir

Ir

-