Sony HX300• WX300: plāna un īpaši stilīga, pasaulē mazākā un vieglākā kamera1 ar iespaidīgu 20x optisko tālummaiņu, uzlabotu attēla stabilizāciju un ātru autofokusu

• HX300: īpaši iespaidīga 50x optiskā tālummaiņa ar spoguļkamerām līdzīgu manuālo kontroli, uzlabotu attēla stabilizāciju un ātru autofokusu

• TX30: pasaulē plānākā ciparu kompaktkamera2 ar ūdensizturību līdz 10 m, kā arī sala un triecienizturīga3

Nopietni uzlabojiet savas fotografēšanas iespējas ar stilīgajām, iespējām bagātajām jaunajām Sony Cyber-shot™ WX300, HX300 un TX30 ciparu kompaktkamerām.

Ar no jauna pilnveidotu optisko attēla stabilizāciju un ātrāku autofokusu, WX300 un HX300 būs lieliski piemērotas ātri gaistošu mirkļu iemūžināšanai pat tad, ja izmantojat tālummaiņu.

Cyber-shot™ WX300
Sony WX300

Plānā, īpaši stilīgā Cyber-shot™ WX300 ir pasaulē mazākā un vieglākā1 ciparu fotokamera ar iespaidīgu 20x optiskās tālummaiņas diapazonu.

WX300 būs nevainojams kabatas lieluma ceļojumu partneris, kamerai ir augstas kvalitātes Sony G objektīvs, kas viegli tiks galā ar platleņķa ainavām, portretiem un dramatiskiem tuvplāniem. Ja turat kameru rokas stiepiena attālumā, staigājat ar to vai izmantojat tālummaiņu, Optical SteadyShot stabilizācija samazinās drebošu roku efektu izteiksmīgām fotogrāfijām bez izplūduma. Šī stabilizācija ir apmēram divreiz4 efektīvāka lielas tālummaiņas iestatījumos, salīdzinot ar pagājušā gada Cyber-shot™ HX20V modeli. To nodrošina aktīvais režīms, kas nodrošina, ka "no rokas" filmētais izskatās plūstošs un vienmērīgs.

Jūs notversiet vēl vairāk īpašo brīžu ar īpaši ātru autofokusu, kas tagad ir gandrīz 3,6x ātrāks5 nekā Cyber-shot™ HX20V modelim, kad tālummaiņa izmantota pilnībā.

Iebūvētais Wi-Fi ļauj jums lietot jūsu viedtālruni kā ērtu bezvadu pulti, lai vadītu kameru. Tas ir ideāli pašportretiem un grupu portretiem, kad vēlaties fotografēties kopā ar pārējiem. Jūs tāpat varat sūtīt fotogrāfijas un videoklipus tieši uz jūsu viedtālruni vai planšetdatoru, lai tos apskatītu un koplietotu, izmantojot Sony PlayMemories™ lietotni. Apskatiet fotogrāfijas, kas noglabātas kamerā bez vadiem tīklā saslēgtā televizorā vai dublējiet fotogrāfijas un video tieši no Cyber-shot™ uz sava datora, izmantojot PlayMemories™ Home.

Neskatoties uz tās nelielo izmēru, Cyber-shot™ WX300 akumulators nodrošinās līdz 500 fotogrāfijām5 ar vienu uzlādi: pietiekami intensīvai fotografēšanai ceļojot dienas garumā.

Cyber-shot™ HX300

Sony HX300

Izceļoties ar mērķtiecīgu spoguļkameru izskatu un vadību, jaudīgais Cyber-shot™ HX300 ļaus jums ceļot viegli bez nepieciešamības ņemt līdzi objektīvus. Ar milzīgu 50x optisko tālummaiņu – vienu no lielākajām, kas pieejama kompaktkamerām - Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs derēs dažādām uzņemšanas situācijām, no brīvdienām un safari ceļojumiem līdz sportam un brīvdabas koncertiem. T* pārklājums uz objektīva virsmas samazina atspīdumu, savukārt Super ED un ED stikla elementi samazina hromatiskās aberācijas asiem, kontrastainiem attēliem.

Jaunums Cyber-shot™ HX300 ir modernizēta Optical SteadyShot stabilizācija, lai jums nebūtu jāraizējas par kompozīciju un skaidrām fotogrāfijām pat izmantojot lielu tālummaiņu. Papildus stabilizējošo lēcu grupa spēj ātri pārvietoties, lai koriģētu nelielu roku drebēšanu ļaujot divreiz vieglāk7 kadrēt uzņēmumus.

Tāpat šogad ir uzlabots ātrs autofokuss telefoto iestatījumos, kas nofokusējas uz objektu apmēram divreiz ātrāk nekā iepriekšējais modelis Cyber-shot™ HX200V.

Ilgstoša fotografēšana būs ērta, pateicoties kameras pārdomātajam, spoguļkamerām līdzīgajam korpusam un ergonomiskajai satvēriena vietai, kas ērti iegulst rokā. Kameras vadība izvietota intuitīvi - manuālās vadības gredzens, programmējamā poga, vadības ritenis un atmiņā saglabāto uzstādījumu izsaukšana ir tieši tāpat, kā spoguļkamerām.

HX300 tāpat ir daudzpusīga jauna Multi Terminal saskarne, kas ļauj kamerai pievienot dažādus uzņemšanas piederumus, kuru skaits pakāpeniski palielinās.

Cyber-shot™ TX30

Sony DSC TX30

Lieliski noderīga peldēšanai, snorkelēšanai, slēpošanai vai jebkurai citai aktivitātei, Cyber-shot™ TX30 ar 5x optisko tālummaiņu ir pasaulē mazākā ciparu kompaktkamera2 , kas ir ūdens izturīga līdz 10 m. Smalkā un stilīgā kamera tāpat pārcietīs putekļus, triecienus un salu3, palīdzot iemūžināt notikumus praktiski jebkurā situācijā ar skaistiem un detalizētiem attēliem un plūstošiem Full HD video.

Jaunums Cyber-shot™ kamerām ir Magnifying Glass Plus režīms – tālummaiņa, lai iegūtu fascinējošu, īpaši pietuvinātu skatu ar palielinājumu līdz 15x. Tas noderēs, fotografējot akvāriju, augus vai insektus. Kameras jaudīgās LED gaismas izgaismos krēslas ainas skaidriem un detalizētiem tuvplāniem.

Viegli iegūstiet dzīvīgus attēlus

Exmor R™ CMOS sensors, kas ir visiem trijiem jaunajiem Cyber-shot™ modeļiem, fiksē bagātīgi detalizētas fotogrāfijas un Full HD video ar ļoti minimālu graudainību, pat ja fotografējat bez zibspuldzes vai vāji apgaismotās iekštelpās.

Jums nav jābūt pieredzējušam fotogrāfam, lai iegūtu iespaidīgus rezultātus sarežģītos uzņemšanas apstākļos. Superior Auto režīms visos modeļos palīdz fiksēt notikumus vājā apgaismojumā, pat nosakot, kad jūsu objekts kustas. Kameras iestatījumi automātiski tiek pielāgoti izteiksmīgiem attēliem bez izplūduma jebkurā situācijā - no saulainām pludmalēm līdz sarežģītiem interjeriem un krēslas ainām.

Picture Effect ļauj viegli "uzfrišināt" fotogrāfijas, video un panorāmas ar jautriem un iespaidīgiem mākslinieciskiem filtriem, piemēram, Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key un Partial Colour. Viss notiek tūlīt un automātiski, bez nepieciešamības niekoties ar viedtālruņa lietotnēm vai attēlu apstrādes programmatūru.

Draugu un radu portreti izskatīsies labāk nekā jebkad agrāk ar "skaistuma efektu" (WX300 un TX30), kas automātiski retušē fotogrāfijas, lai novāktu ādas plankumus, „atvērtu" pusaizvērtās acis un balinātu zobus.

Visiem modeļiem ir Advanced Flash režīms, kas palielina kameras jutību, efektīvi paplašinot zibspuldzes darbības diapazonu, lai padarītu tālākus objektus gaišākus. Tas būs ideāli piemērots ballītēm, iekštelpām vai krēslā, kad kameras iebūvētā zibspuldzei rastos grūtības.

Tāpat visiem jaunajiem Cyber-shot™ modeļiem ir Triluminos™ Colour, kas dod bagātu un spilgtu ārkārtīgi dabisku krāsu paleti, kad aplūkosiet fotogrāfijas uz saderīga BRAVIA TV ar Triluminos™ Display atbalstu.

Cyber-shot™ kamerām ir pieejams pilns saderīgu piederumu klāsts, to skaitā augstas kvalitātes somas, komplekti sportam un niršanai, atmiņas kartes, rezerves akumulatori un lādētāji. Ar pilnu klāstu iespējams iepazīties šeit: http://www.sony.lv/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories

Jaunās Sony Cyber-shot™ WX300, TX30 un HX300 kompaktās ciparu kameras būs nopērkamas no aprīļa. To cenas:

DSC-HX300 360 Ls

DSC-TX30 260 Ls

DSC-WX300 240 Ls

1 Starp ciparu fotokamerām ar optisko tālummaiņu 20x vai vairāk.

2 Starp ūdensizturīgām ciparu kompaktkamerām ar optisko tālummaiņu.

3 Ūdensizturības ekvivalents IEC60529 IPX8. Kamera darbosies līdz 10 m dziļumam 60 minūtes.

Putekļu izturības ekvivalents IEC60529 IP6X.

Sala izturīga līdz -10C.

Šis produkts ir izturējis kritienu no 1,5 m augstuma virs 5 cm bieza saplākšņa dēļa.

4 Slēdža ātruma salīdzinājums tālummaiņas telefoto galā.

5 CIPA standarts.

6 Maksimālais palielinājuma koeficients, 35 mm ekvivalents, 1 cm attālumā starp objektīvu un objektu.

7 Salīdzināts ar DSC-HX200V 30x optiskajā tālummaiņā.

Galvenie parametri

Cyber-shot™ WX300

Cyber-shot™ TX30

Cyber-shot™ HX300

Lens

Sony G Lens

Carl Zeiss

Vario-Tessar

Carl Zeiss

Vario-Sonnar T*

Optical zoom /

Clear Image Zoom

20x / 40x

5x / 10x

50x / 100x

Image sensor / effective megapixels

Exmor R™ CMOS 18.2MP

Exmor R™ CMOS 18.2MP

Exmor R™ CMOS 20.4MP

Full HD movie

1920 x 1080 50i

1920 x 1080 50i

1920 x 1080 50p

BIONZ processor

Yes

Yes

Yes

LCD

3.0-type, 460k dot ClearPhoto

3.3-type, 1229k dot OLED

3.0-type, 921k dot

XtraFine

Enhanced

Superior Auto

Yes

Yes

Yes

Improved Optical SteadyShot

Yes

Yes

Yes – with second lens group shift

Advanced Flash

Yes

Yes

Yes

Beauty Effect

Yes

Yes

No

Wi-Fi

Yes

No

No

TRILUMINOS Colour

Yes

Yes

Yes